Vepředu to asi nepřizvedneš. Možná by bylo dobrý dotáhnout ty šrouby, co drží celý šíbr. Ale to musíš sundat tapec. Nechápu, jak ti to nemůže sedět vepředu. Měl jsem celý šíbr venku několik krát a vždy mi vepředu seděl.
Jen taková otázka. Máš tam původní těsnění to vnější, nebo ho už někdo (ty) měnil? Pak by to vysvětlovalo, proč ti to výškově nesedí, protože je těsnění nalepeno výš.
ja ho urcite nemenil ale asi budu protoze je nejaky divny melo by bejt v jednom kuse ne? ja ho mam postranach narezany a zveda se smerem ven ale to tesneni jinak je ze strechou ve stejne vejsce
tak sundanej tapec na nem lezely dva sroubky jinak ostatni sroubky utahnute nepovolene ty dva tam vratit nejdou nejak vyrezla ta dira skusim sehnat samorezeny ale i tak kdyz sem zespoda zalacil tak se to nevyrovnalo poze kdyz zatlacim na ten plech tak se to da jinak ne tak ze fakt nevim
Jestli chybějí vepředu, tak by to snad pomohlo, i když říkáš, že to nejde přizvednout....? Když je tam budeš dávat - ty samořezky, tak dej bacha at jsou tak dlouhé jak původní šrouby. Mohl bys proletět střechou a to by nebylo to pravé.
Jinak ti asi neporadím. Nesetkal jsem se s tím, že by neseděl výškově vepředu.
Maximálně ještě zkontroluj, jak ti sedí v tom předním uložení. Je tam takový malý kulatý prolis a ten ti musí sedět v dírce na horním díle šíbru - ten co je lakovaný.
Jakmile bude zase fungovat Jpeg, tak ti hodím obrázek.
Když jsem ho sundával, tak tam bylo takové do tvaru U. Pak jsem koupil nové v BMW a bylo jenom ve tvaru I. Tak se to asi liší. Uvidíš, co tam budeš mít.
tak sundano vse v pohode vratil sem ho tam naspatek je to lepsi o neco ale uplne zaroven ze strechou to neni. Jak se da seridit ten motor protoze kdyz ho vyklopim nahoru a vratim tak mi trochu zustane pootevrenej ten kryt spodni. Musim ho zacit otvirat na druhou stranu a pak vratit a je to v pohode jen kdyz se vyklopi nahoru a vrati tak ten spodek neni uplne dosoupnutej
Nastav si šíbr na polohu, v aké má zůstavat. Vyndej ten motůrek ale nech ho napojený na elektriku. Pak přepínačem jakoby dej otevřít a zavřít šíbr. Ten motůrek je nastavený a sám se vypíná. V té vypnuté poloze (musíš mít na těch kolečkách takový zub proti vybrání tvaru V) ho namontuj zpátky a vyzkoušej jestli ti to vyhovuje.
A nebo to nech tak jak máš a dej ty dorazy, které jsi posouval do stran trochu k sobě.
tak se tp zastavi v tom V a ten vicnelek je v tom V ale kdyz ho zastrkavam do strechy tak uplne nezajede vypne se a kdyz to zmacku znova tak jeste popojede kus jak ho teda prenastavit?