Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
vyhrev sedacek E36
mel bych dotaz k tomu vyhrevu mam na obou sedadlech vyhrev u spolujezdce mi hreje jak prdel tak zada u ridice jen prdel ale na zadech mam elektricky nafukovaci bederni vak je mozne ze to tam kvuli tomu vaku nedavali?nikde sem info nenasel a co sem koukal malo ktera sedacka v e36 tu elektriku na zada ma ..
a jeste jedna otazka mam pocit ze ty sedacky hrejou min nez na zacatku zimy ,ma na intenzitu vyhrevu neco vliv ,baterka je nova ,dam to na plny pecky a nez se to vyhreje je to treba i 15min vcera sem to nechal 10 min na volnobeh a zadna krec ,driv me to palilo do prdele a ted to musim porad prepinat na plny protoze se to dycyk snizi na slabsi intenzitu
dik za kazdou radu
a jeste jedna otazka mam pocit ze ty sedacky hrejou min nez na zacatku zimy ,ma na intenzitu vyhrevu neco vliv ,baterka je nova ,dam to na plny pecky a nez se to vyhreje je to treba i 15min vcera sem to nechal 10 min na volnobeh a zadna krec ,driv me to palilo do prdele a ted to musim porad prepinat na plny protoze se to dycyk snizi na slabsi intenzitu
dik za kazdou radu
-
- Klubové ID: 1651
Tak jsem včera zapojil sedačky a u spolujezdce mi nastal přesně tento problém.Corp píše:a já mám zas problém, že to zapnu, pár sekund to svítí a pak se to vypne

-
-
- Klubové ID: 687
Takže to máš blbě zapojené... Jsou 2 typy zapojení - starší a novější...plysakmartin píše:Právě, že jsem zkoušel spínače přehodit co to udělá a pořád ten samý problémnoir píše:plysakmartin.....co ten spinac taky muze byt vadny ten....co mi psal FX tenkrat....a nebo ho odpojit ze spoda a znova promerit..
Přesně tento problém jsem měl taky.
Mam bederni vak u ridice a vyhrev, zada se vyhrivaji.snuky píše:mel bych dotaz k tomu vyhrevu mam na obou sedadlech vyhrev u spolujezdce mi hreje jak prdel tak zada u ridice jen prdel ale na zadech mam elektricky nafukovaci bederni vak je mozne ze to tam kvuli tomu vaku nedavali?nikde sem info nenasel a co sem koukal malo ktera sedacka v e36 tu elektriku na zada ma ..
dik za kazdou radu
-
Počkej počkej, jak špatně zapojené ? Můžeš mi to nějak osvětit ?bmwfil píše:Takže to máš blbě zapojené... Jsou 2 typy zapojení - starší a novější...plysakmartin píše:Právě, že jsem zkoušel spínače přehodit co to udělá a pořád ten samý problémnoir píše:plysakmartin.....co ten spinac taky muze byt vadny ten....co mi psal FX tenkrat....a nebo ho odpojit ze spoda a znova promerit..

-
- Klubové ID: 687
No montoval mi to mechanik, takže nic přesného Ti nepovím, ale prostě to fungovalo tak, že to na jednom sedadle pořád hřálo. A pak mechoša napadlo, že vlastně existují 2 schemata zapojení (do nějakého roku a od něj). Tak to zapojil podle toho druhého a ejhle výhřev šlape jak má...plysakmartin píše:Počkej počkej, jak špatně zapojené ? Můžeš mi to nějak osvětit ?bmwfil píše:Takže to máš blbě zapojené... Jsou 2 typy zapojení - starší a novější...plysakmartin píše: Právě, že jsem zkoušel spínače přehodit co to udělá a pořád ten samý problém
-
To není ono, u řidiče to normálně zapnu i vypnu. Každopádně zapojené by to mělo být dobře, protože jak na spínačích, tak na sedačkách byli pozůstatky původní kabeláže, takže tam nebylo co přehoditbmwfil píše:No montoval mi to mechanik, takže nic přesného Ti nepovím, ale prostě to fungovalo tak, že to na jednom sedadle pořád hřálo. A pak mechoša napadlo, že vlastně existují 2 schemata zapojení (do nějakého roku a od něj). Tak to zapojil podle toho druhého a ejhle výhřev šlape jak má...plysakmartin píše:Počkej počkej, jak špatně zapojené ? Můžeš mi to nějak osvětit ?bmwfil píše: Takže to máš blbě zapojené... Jsou 2 typy zapojení - starší a novější...