Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Problém - při brždění zadek jde doleva

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
maross

#21 Příspěvek od maross »

Mne teraz cez zimu robí niečo podobné,lavé predné koleso mi brzdí viac,ťahá ma to potom do ľava. Ale to len pri brzdení z väčšej rýchlosti
Killca

#22 Příspěvek od Killca »

maross píše:Mne teraz cez zimu robí niečo podobné,lavé predné koleso mi brzdí viac,ťahá ma to potom do ľava. Ale to len pri brzdení z väčšej rýchlosti

taky, vystrikej brzdovku a naslapej novou, potom koukni jestli nemas zatuhly pistek, tak ze sundas desky a zkusis zatlacit pistky zpet pomoci sikovek, musi to jit tak nejak normalni silou a az nadoraz narovinu s brzdicem
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
libovka

#23 Příspěvek od libovka »

Tak jsem udělal brzdovku a nepomohlo.Pořád při brždění táhne zadek doleva.
Zjistil jsem že mám PZ kolo o 5mm víc vpředu než levé.Myslíte že by to na to brždění mohlo mít vliv.Auto za jízdy nikam netáhne,ale při tom brždění ten zadek ustřelí.Byl jsem 2x na geometrii a seřídit to šlo.
Mirda328

#24 Příspěvek od Mirda328 »

jen je zajimave co tu popisujete ze abs si stim neporadi......

kdyz jedu levou stranou asfalt a pravou led cca 90kmh bezproblemu to jede temer rovne....to same snih.... :?: divny :?
castro
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od castro »

jen jestli nemá poslepovaný auto do rohlíku... :)
libovka

#26 Příspěvek od libovka »

castro píše:jen jestli nemá poslepovaný auto do rohlíku... :)

To nemám. :wink:
libovka

#27 Příspěvek od libovka »

:!:
Kami1

#28 Příspěvek od Kami1 »

Tlumice sou OK?
Kotouce si cistil?
Zvedly si to asi mel, takze bys asi zjistil jestli nejaky kolo je pribrzdeny.
Tedka sem zjistil, ze mam na zadni naprave zlomeny obe pera(nachlup stejnej zlom) -tak ted to mam snizeny o 3cm
Co ta STK?
Killca

#29 Příspěvek od Killca »

je to divny, zvedni to jeste a pomalu mackej brzdu a toc zadnima kolama, jestli pri urcite zmacknuti uz to levy nebrzdi vic nez pravy, muzes mit nejak zasrany pistky v brzdicich, v nulove poloze jsou nastejno, ale pri stlaceni brzdy jedno vyleze vic

uz si byl na tom stk? at ti to projedou vsema tema svejma testama brzd a tlumicu apod

to ze je kolo posunute dopredu nevim jestli muze mit vliv, ale je mozny ze tim padem to kolo brzdi bliz predku a tim padem, se ta prdel storcuje doleva

stejne jako pri funkci DSC, kdyz se pribrzduje v pravotocive zatacce prave predni kolo a leve zadni aby se auto jakoby "driftem" dostalo zpet do spravneho smeru

ted uz nevim, pri odpojenym dsc to dela taky? nechce se mi to cely cist znovu
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
libovka

#30 Příspěvek od libovka »

Killca píše:je to divny, zvedni to jeste a pomalu mackej brzdu a toc zadnima kolama, jestli pri urcite zmacknuti uz to levy nebrzdi vic nez pravy, muzes mit nejak zasrany pistky v brzdicich, v nulove poloze jsou nastejno, ale pri stlaceni brzdy jedno vyleze vic

uz si byl na tom stk? at ti to projedou vsema tema svejma testama brzd a tlumicu apod

to ze je kolo posunute dopredu nevim jestli muze mit vliv, ale je mozny ze tim padem to kolo brzdi bliz predku a tim padem, se ta prdel storcuje doleva

stejne jako pri funkci DSC, kdyz se pribrzduje v pravotocive zatacce prave predni kolo a leve zadni aby se auto jakoby "driftem" dostalo zpet do spravneho smeru

ted uz nevim, pri odpojenym dsc to dela taky? nechce se mi to cely cist znovu

kolo jsem srovnal.DSC na to vliv nemá.Už jsem z toho fakt hotovej.To auto je 6 let starý,ale jinak je vše fakt zachovalí,nezničený a nezhuntovaný.Je to ze švýcarska.Mám ho dva měsíce a jak to furt řeším tak mi příde,že jsem větší krumpl snad neměl. :(
libovka

#31 Příspěvek od libovka »

aktual. :(
Odpovědět