Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Kolik času trvá výměna silentbloku na zadní nápravě E36?
-
honza_strnad
- Klubové ID: 1064
- Kontaktovat uživatele:
vodorovne, minulej tyden jsem to mnel rozdelany, to byl teprv oser, pac tam tam do toho silentbloku nekdo dal sroubek z druhe strany a nesel vyndatferlin píše:Chystám se na výměnu silentbloku zadního podélného ramena. (toho, co drží v kastli). Zjistil jsem, že silentblok je 2x nařízlý, proti sobě. Má být rovina řezu montována vodorovně, svisle, anebo na tom nezáleží? Dík.
-
_peper
- Klubové ID: 1129
- Kontaktovat uživatele:
JJ jde to, práce na čtyři hoďky, když budeš mít pořádný fercajk tak asi i míň. Já silntblak odvrtával a to byla docela pakárna a vrtačka se mi málem upekla v ruce 
Zvedneš auto, dole za kolem povolíš tlumič aby rameno klesle, pak si ho podepřeš druhým heverem a povolíš tři šrouby domečku kde je silentblok uložený. Na to budeš potřebovat pořádnou páku. Pak svěsíš rameno, sundáš domeček a pak vymlátit, odvrtat silentblok a nalisovat nový. A pak zase všechno zpátky. A hlavně potom zajet na geometrii aby ti kola nešmajdaly.
Někde jsme na netu viděl i návod, mrknu po něm.
Zvedneš auto, dole za kolem povolíš tlumič aby rameno klesle, pak si ho podepřeš druhým heverem a povolíš tři šrouby domečku kde je silentblok uložený. Na to budeš potřebovat pořádnou páku. Pak svěsíš rameno, sundáš domeček a pak vymlátit, odvrtat silentblok a nalisovat nový. A pak zase všechno zpátky. A hlavně potom zajet na geometrii aby ti kola nešmajdaly.
Někde jsme na netu viděl i návod, mrknu po něm.