Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Odešel mi šíbr a nevim co stim...

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
George_D
Klubové ID: 49
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od George_D »

šíbr mám momentálně taky celej rozebranej do šroubku kvuli lyžinám, ale vidim to tak, že to složim stylem koupením nového :lol: ALe ten dekl v barvě auta kua musim vyměnit. Postup tu je, tak neporadim, já postupoval tak, že jsem odšrouboval ten potáhlej deklík po zasunutí dozadu, pak krytky lyžin vepředu, sundal jsem deflektor a po uvolnění deklu zevnitř, jak byl našroubovanej, tak jsem ho jen vysunul dopředu. Ještě se tuším musel vycvakat z těch kolejnic co vedou šíbr. No já jsem zvědav, zda to dam vůbec dohromady 8O
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
TeskMaster
Klubové ID: 1497

#22 Příspěvek od TeskMaster »

coz ja ho dohromady dal v poho, jen ten moturek uz nejede jak ma(do nej sem se hrabat nemel :? ten tvuj system jak pises je drobet slozitejsi a musis vyndat celej sibr ven z auta, myslim ze to se malokomu bude chtit ho znova vyndavat pokud mu de jen o horni plech.
Alexru

#23 Příspěvek od Alexru »

cau zdravim vsechny.mam asi velkej problem!koupil jsem si e36 316 r.v.92 a dnes jsem byl na evidencce nenasel mi cislo oznaceni motoru,ma tam byt 164E1 a neni :cry: chci se vas proto zeptat jestli pan mechanik hledal spravne-melo by to byt u olejove merky.?smihloval to a nic,tak jsem prijel domu taky jsem cmihrloval a nic :oops: tak vas prosim o jake koliv napady.predem dik za odpoved.fakt nevim co stim.dik Alex
TeskMaster
Klubové ID: 1497

#24 Příspěvek od TeskMaster »

Alexru píše:cau zdravim vsechny.mam asi velkej problem!koupil jsem si e36 316 r.v.92 a dnes jsem byl na evidencce nenasel mi cislo oznaceni motoru,ma tam byt 164E1 a neni :cry: chci se vas proto zeptat jestli pan mechanik hledal spravne-melo by to byt u olejove merky.?smihloval to a nic,tak jsem prijel domu taky jsem cmihrloval a nic :oops: tak vas prosim o jake koliv napady.predem dik za odpoved.fakt nevim co stim.dik Alex
to sem trochu nepatri ne?
jinak nemelo by to byt na naky ty samolepce?
Odpovědět