Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Odešel mi šíbr a nevim co stim...
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
šíbr mám momentálně taky celej rozebranej do šroubku kvuli lyžinám, ale vidim to tak, že to složim stylem koupením nového
ALe ten dekl v barvě auta kua musim vyměnit. Postup tu je, tak neporadim, já postupoval tak, že jsem odšrouboval ten potáhlej deklík po zasunutí dozadu, pak krytky lyžin vepředu, sundal jsem deflektor a po uvolnění deklu zevnitř, jak byl našroubovanej, tak jsem ho jen vysunul dopředu. Ještě se tuším musel vycvakat z těch kolejnic co vedou šíbr. No já jsem zvědav, zda to dam vůbec dohromady 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
-
TeskMaster
- Klubové ID: 1497
cau zdravim vsechny.mam asi velkej problem!koupil jsem si e36 316 r.v.92 a dnes jsem byl na evidencce nenasel mi cislo oznaceni motoru,ma tam byt 164E1 a neni
chci se vas proto zeptat jestli pan mechanik hledal spravne-melo by to byt u olejove merky.?smihloval to a nic,tak jsem prijel domu taky jsem cmihrloval a nic
tak vas prosim o jake koliv napady.predem dik za odpoved.fakt nevim co stim.dik Alex
-
TeskMaster
- Klubové ID: 1497
to sem trochu nepatri ne?Alexru píše:cau zdravim vsechny.mam asi velkej problem!koupil jsem si e36 316 r.v.92 a dnes jsem byl na evidencce nenasel mi cislo oznaceni motoru,ma tam byt 164E1 a nenichci se vas proto zeptat jestli pan mechanik hledal spravne-melo by to byt u olejove merky.?smihloval to a nic,tak jsem prijel domu taky jsem cmihrloval a nic
tak vas prosim o jake koliv napady.predem dik za odpoved.fakt nevim co stim.dik Alex
jinak nemelo by to byt na naky ty samolepce?