zalezi jakou mas vybavu audiaFanny píše:Zesik tam samo je...
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E36 repro
-
fix
- Klubové ID: 1145
- Kontaktovat uživatele:
vzadu ve strese je jen 10cm? to s me prekvapil, vzdyt ty kryty jsou velky jak kravaZave píše:Jirko, to chci ted taky... hraje mi to jak s nejakyho kybluuz sem se tu jednou ptal, ale nic
jinak vzadu ve strese jsou prumery 10cm...
jinak mam takovy dojem ze Harman-Kardon uz delsi dobu vyrabi Philips...
Mam taky touringa, taky s těmi 10x repro a taky jsem řešil tenhle problém... nenapadlo mě nic jednoduššího než zesík a subwoofer do kufru - jak to haraje teď je dostačující - jo a mimochodem taky mám labradora a místo tam máGeorgosAc píše:sem teda myslel ze je to jednodussi...![]()
mam diry na repraky , ty maj njakej rozmer... milion vyrobcu dela repra.... myslel jsem ze mate odkazy nebo tipy primo na repra do tech der a aby se daly zaklapnout krytkama a nebyl zadnej problem , nebo vazne je takovy problem s touringem ?????
nechce se mi to bastlit zesakama , rprakama pres pul kufru a kapacitátorem![]()
proste chci jen vymenit ty seriovy nevim co za nejaky kvalitni ......
Jo a když jsem to měl rozdělaný na levé straně v kufru je cosi jako zesík, nevim jestli antení nebo co, ale je tam.
-
Zave
- Klubové ID: 90
- Kontaktovat uživatele:
Fix: jojo jen 10cm, krytky sou vystlany molitanem 
Zero: ja prave mel taky kostku a zesik, ale kufr porad pouzivam a casto i sklapim sedacky a dost mi to tam zavazelo.... nemluve o tom ze mam rad uklizeno a valely se vsude same draty apod
jinak jestli je to zarizeni velky cca 20x20x5cm tak je to zesilovac, jestli je to asi 7x4x1 tak je to na antenu
Zero: ja prave mel taky kostku a zesik, ale kufr porad pouzivam a casto i sklapim sedacky a dost mi to tam zavazelo.... nemluve o tom ze mam rad uklizeno a valely se vsude same draty apod
jinak jestli je to zarizeni velky cca 20x20x5cm tak je to zesilovac, jestli je to asi 7x4x1 tak je to na antenu
muj pes nejezdi v kufru , ale ma celou zadni sedacku a polstare......zero píše:Mam taky touringa, taky s těmi 10x repro a taky jsem řešil tenhle problém... nenapadlo mě nic jednoduššího než zesík a subwoofer do kufru - jak to haraje teď je dostačující - jo a mimochodem taky mám labradora a místo tam máGeorgosAc píše:sem teda myslel ze je to jednodussi...![]()
mam diry na repraky , ty maj njakej rozmer... milion vyrobcu dela repra.... myslel jsem ze mate odkazy nebo tipy primo na repra do tech der a aby se daly zaklapnout krytkama a nebyl zadnej problem , nebo vazne je takovy problem s touringem ?????
nechce se mi to bastlit zesakama , rprakama pres pul kufru a kapacitátorem![]()
proste chci jen vymenit ty seriovy nevim co za nejaky kvalitni ......![]()
Jo a když jsem to měl rozdělaný na levé straně v kufru je cosi jako zesík, nevim jestli antení nebo co, ale je tam.
a kdyz si vemu kufr touringu E36 a tam nejak subak a pak Nikyho jak se tam tlaci... nevim nevim...
Muzete mi prosim poradit s tema reprakama? Vubec se nevyznam v tech pasmech atd... Mam v tom mega gulas , vcera jsem cely odpoledne + vecer sedel tady u netu a cetl rady ,ale necekal jsem, ze to bude tak slozity. Znamej mi vybral at si vemu dozadu od JVC 3-pasmovy , ovalny , ze hrajou super... tak se ptaaam... Budu muser misto tech papirovejch nokii jeste natahavat dratky? Dopredu dam urcite rozmer 13cm, jen to vymenim za lepsi ,ale mam tam dat treba 2-pasmovy ? nebo jaky? Dekuju moc , za kazdou odpoved...
-
Maikl
- Klubové ID: 644
- Kontaktovat uživatele:
3- pasmovy znamena BASY - STŘEDY - VEJŠKYpidak píše:Muzete mi prosim poradit s tema reprakama? Vubec se nevyznam v tech pasmech atd... Mam v tom mega gulas , vcera jsem cely odpoledne + vecer sedel tady u netu a cetl rady ,ale necekal jsem, ze to bude tak slozity. Znamej mi vybral at si vemu dozadu od JVC 3-pasmovy , ovalny , ze hrajou super... tak se ptaaam... Budu muser misto tech papirovejch nokii jeste natahavat dratky? Dopredu dam urcite rozmer 13cm, jen to vymenim za lepsi ,ale mam tam dat treba 2-pasmovy ? nebo jaky? Dekuju moc , za kazdou odpoved...
2- pasmovy ... STŘEDOBAS - VEJŠKY
-
Whisky
- Klubové ID: 1221
- Kontaktovat uživatele:
nebudes muset nic tahat, bmw ma dostatecne silny vodiče. pokud ti muzu poradit konzumnim znackam jako JVC SONY PIONEER se vyhni.pidak píše:Parada a budu muset natahovat nejaky draty ? kdyz budu menit za origos?
Napis sem cenu kolik chces dat za JVC a ja ti k nim vyberu lepsi a znackovy z oblasti autohifi. Jen budes muset ustrihnout konektor, rozholit vodiče - pozor na polaritu +/- a zapojit k repso. lepsi repro maji sroubovaci terminaly.
Odkaz:
http://audio-video.svet-nakupu.cz/kateg ... robce.y=12
dopredu bych dal JVC CS- HX536 220W. 3 pasma , prumer 13cm... Doazdu CS -V425 160W , 2 pasma, prumer 10 cm... a
le bylo mi uz doporuceno, ze doadu je lepsi dat ovaly, jenze se bojim , ze si zk***im auto .... Jediny , kde jsem kdy menil repraky bylo ve dverich v Astre na praxi... ale vsechno je jednou poprve.
Dekuju za rady...
http://audio-video.svet-nakupu.cz/kateg ... robce.y=12
dopredu bych dal JVC CS- HX536 220W. 3 pasma , prumer 13cm... Doazdu CS -V425 160W , 2 pasma, prumer 10 cm... a
le bylo mi uz doporuceno, ze doadu je lepsi dat ovaly, jenze se bojim , ze si zk***im auto .... Jediny , kde jsem kdy menil repraky bylo ve dverich v Astre na praxi... ale vsechno je jednou poprve.
Dekuju za rady...
prosím tě trochu zabrzdi kámo
Pokud chceš aby to hrálo a bylo to jako přínos a ne horší než to je. Tak si polož pár otázek.
1. pokud chceš jen obměnit repro v autě čili žádná radikální zástavba a vše bude pohánět jen radio tak nekoukej na nějaké takovéhle shity a už úplně zapomeň na nějakou W nesmyslnou 160W u repra z 5OO,-
Koukej na repra s vysokou citlivostí.
Předek dej komponentní repro žáný koaxialní.
Zadek dej koaxiální nejlépe ovál 6x9 3pásma.
Opět koukej všude na citlivost a ne na W pokud pohání je radio.
Například doporučuji předek
HELIX DARK BLUE 52.1
Powerbass S-5C
MAC AUDIO MP 2.13
Helix DARK BLUE 62.1
Powerbass PB-S6c
MB Quart ESA 216
Bull Audio CS-650.75
Helix BLUE 62
Zadek
Helix Dark Blue 69.1 ( nejvíce používané na radio)
Powerbass S-693
MB Quart ETA 169
Pokud chceš aby to hrálo a bylo to jako přínos a ne horší než to je. Tak si polož pár otázek.
1. pokud chceš jen obměnit repro v autě čili žádná radikální zástavba a vše bude pohánět jen radio tak nekoukej na nějaké takovéhle shity a už úplně zapomeň na nějakou W nesmyslnou 160W u repra z 5OO,-
Koukej na repra s vysokou citlivostí.
Předek dej komponentní repro žáný koaxialní.
Zadek dej koaxiální nejlépe ovál 6x9 3pásma.
Opět koukej všude na citlivost a ne na W pokud pohání je radio.
Například doporučuji předek
HELIX DARK BLUE 52.1
Powerbass S-5C
MAC AUDIO MP 2.13
Helix DARK BLUE 62.1
Powerbass PB-S6c
MB Quart ESA 216
Bull Audio CS-650.75
Helix BLUE 62
Zadek
Helix Dark Blue 69.1 ( nejvíce používané na radio)
Powerbass S-693
MB Quart ETA 169