zalezi jakou mas vybavu audiaFanny píše:Zesik tam samo je...
E36 repro
-
Zave
- Klubové ID: 90
-
Fanny
-
Zave
-
Speedy
- Čestný člen
- Klubové ID: 51
-
fix
- Klubové ID: 1145
vzadu ve strese je jen 10cm? to s me prekvapil, vzdyt ty kryty jsou velky jak kravaZave píše:Jirko, to chci ted taky... hraje mi to jak s nejakyho kybluuz sem se tu jednou ptal, ale nic
jinak vzadu ve strese jsou prumery 10cm...
jinak mam takovy dojem ze Harman-Kardon uz delsi dobu vyrabi Philips...
-
zero
- Klubové ID: 1128
Mam taky touringa, taky s těmi 10x repro a taky jsem řešil tenhle problém... nenapadlo mě nic jednoduššího než zesík a subwoofer do kufru - jak to haraje teď je dostačující - jo a mimochodem taky mám labradora a místo tam máGeorgosAc píše:sem teda myslel ze je to jednodussi...![]()
mam diry na repraky , ty maj njakej rozmer... milion vyrobcu dela repra.... myslel jsem ze mate odkazy nebo tipy primo na repra do tech der a aby se daly zaklapnout krytkama a nebyl zadnej problem , nebo vazne je takovy problem s touringem ?????
nechce se mi to bastlit zesakama , rprakama pres pul kufru a kapacitátorem![]()
proste chci jen vymenit ty seriovy nevim co za nejaky kvalitni ......
Jo a když jsem to měl rozdělaný na levé straně v kufru je cosi jako zesík, nevim jestli antení nebo co, ale je tam.
-
Zave
Fix: jojo jen 10cm, krytky sou vystlany molitanem 
Zero: ja prave mel taky kostku a zesik, ale kufr porad pouzivam a casto i sklapim sedacky a dost mi to tam zavazelo.... nemluve o tom ze mam rad uklizeno a valely se vsude same draty apod
jinak jestli je to zarizeni velky cca 20x20x5cm tak je to zesilovac, jestli je to asi 7x4x1 tak je to na antenu
Zero: ja prave mel taky kostku a zesik, ale kufr porad pouzivam a casto i sklapim sedacky a dost mi to tam zavazelo.... nemluve o tom ze mam rad uklizeno a valely se vsude same draty apod
jinak jestli je to zarizeni velky cca 20x20x5cm tak je to zesilovac, jestli je to asi 7x4x1 tak je to na antenu
-
GeorgosAc
- Čestný člen
- Klubové ID: 117
muj pes nejezdi v kufru , ale ma celou zadni sedacku a polstare......zero píše:Mam taky touringa, taky s těmi 10x repro a taky jsem řešil tenhle problém... nenapadlo mě nic jednoduššího než zesík a subwoofer do kufru - jak to haraje teď je dostačující - jo a mimochodem taky mám labradora a místo tam máGeorgosAc píše:sem teda myslel ze je to jednodussi...![]()
mam diry na repraky , ty maj njakej rozmer... milion vyrobcu dela repra.... myslel jsem ze mate odkazy nebo tipy primo na repra do tech der a aby se daly zaklapnout krytkama a nebyl zadnej problem , nebo vazne je takovy problem s touringem ?????
nechce se mi to bastlit zesakama , rprakama pres pul kufru a kapacitátorem![]()
proste chci jen vymenit ty seriovy nevim co za nejaky kvalitni ......![]()
Jo a když jsem to měl rozdělaný na levé straně v kufru je cosi jako zesík, nevim jestli antení nebo co, ale je tam.
a kdyz si vemu kufr touringu E36 a tam nejak subak a pak Nikyho jak se tam tlaci... nevim nevim...
-
zero
-
zero
-
Zave
-
pidak
Muzete mi prosim poradit s tema reprakama? Vubec se nevyznam v tech pasmech atd... Mam v tom mega gulas , vcera jsem cely odpoledne + vecer sedel tady u netu a cetl rady ,ale necekal jsem, ze to bude tak slozity. Znamej mi vybral at si vemu dozadu od JVC 3-pasmovy , ovalny , ze hrajou super... tak se ptaaam... Budu muser misto tech papirovejch nokii jeste natahavat dratky? Dopredu dam urcite rozmer 13cm, jen to vymenim za lepsi ,ale mam tam dat treba 2-pasmovy ? nebo jaky? Dekuju moc , za kazdou odpoved...
-
Maikl
- Klubové ID: 644
3- pasmovy znamena BASY - STŘEDY - VEJŠKYpidak píše:Muzete mi prosim poradit s tema reprakama? Vubec se nevyznam v tech pasmech atd... Mam v tom mega gulas , vcera jsem cely odpoledne + vecer sedel tady u netu a cetl rady ,ale necekal jsem, ze to bude tak slozity. Znamej mi vybral at si vemu dozadu od JVC 3-pasmovy , ovalny , ze hrajou super... tak se ptaaam... Budu muser misto tech papirovejch nokii jeste natahavat dratky? Dopredu dam urcite rozmer 13cm, jen to vymenim za lepsi ,ale mam tam dat treba 2-pasmovy ? nebo jaky? Dekuju moc , za kazdou odpoved...
2- pasmovy ... STŘEDOBAS - VEJŠKY
-
pidak
-
pidak
-
Maikl
- Klubové ID: 644
-
pidak
-
Whisky
- Klubové ID: 1221
nebudes muset nic tahat, bmw ma dostatecne silny vodiče. pokud ti muzu poradit konzumnim znackam jako JVC SONY PIONEER se vyhni.pidak píše:Parada a budu muset natahovat nejaky draty ? kdyz budu menit za origos?
Napis sem cenu kolik chces dat za JVC a ja ti k nim vyberu lepsi a znackovy z oblasti autohifi. Jen budes muset ustrihnout konektor, rozholit vodiče - pozor na polaritu +/- a zapojit k repso. lepsi repro maji sroubovaci terminaly.
-
pidak
Odkaz:
http://audio-video.svet-nakupu.cz/kateg ... robce.y=12
dopredu bych dal JVC CS- HX536 220W. 3 pasma , prumer 13cm... Doazdu CS -V425 160W , 2 pasma, prumer 10 cm... a
le bylo mi uz doporuceno, ze doadu je lepsi dat ovaly, jenze se bojim , ze si zk***im auto .... Jediny , kde jsem kdy menil repraky bylo ve dverich v Astre na praxi... ale vsechno je jednou poprve.
Dekuju za rady...
http://audio-video.svet-nakupu.cz/kateg ... robce.y=12
dopredu bych dal JVC CS- HX536 220W. 3 pasma , prumer 13cm... Doazdu CS -V425 160W , 2 pasma, prumer 10 cm... a
le bylo mi uz doporuceno, ze doadu je lepsi dat ovaly, jenze se bojim , ze si zk***im auto .... Jediny , kde jsem kdy menil repraky bylo ve dverich v Astre na praxi... ale vsechno je jednou poprve.
Dekuju za rady...
-
Slid
- Klubové ID: 1699
prosím tě trochu zabrzdi kámo
Pokud chceš aby to hrálo a bylo to jako přínos a ne horší než to je. Tak si polož pár otázek.
1. pokud chceš jen obměnit repro v autě čili žádná radikální zástavba a vše bude pohánět jen radio tak nekoukej na nějaké takovéhle shity a už úplně zapomeň na nějakou W nesmyslnou 160W u repra z 5OO,-
Koukej na repra s vysokou citlivostí.
Předek dej komponentní repro žáný koaxialní.
Zadek dej koaxiální nejlépe ovál 6x9 3pásma.
Opět koukej všude na citlivost a ne na W pokud pohání je radio.
Například doporučuji předek
HELIX DARK BLUE 52.1
Powerbass S-5C
MAC AUDIO MP 2.13
Helix DARK BLUE 62.1
Powerbass PB-S6c
MB Quart ESA 216
Bull Audio CS-650.75
Helix BLUE 62
Zadek
Helix Dark Blue 69.1 ( nejvíce používané na radio)
Powerbass S-693
MB Quart ETA 169
Pokud chceš aby to hrálo a bylo to jako přínos a ne horší než to je. Tak si polož pár otázek.
1. pokud chceš jen obměnit repro v autě čili žádná radikální zástavba a vše bude pohánět jen radio tak nekoukej na nějaké takovéhle shity a už úplně zapomeň na nějakou W nesmyslnou 160W u repra z 5OO,-
Koukej na repra s vysokou citlivostí.
Předek dej komponentní repro žáný koaxialní.
Zadek dej koaxiální nejlépe ovál 6x9 3pásma.
Opět koukej všude na citlivost a ne na W pokud pohání je radio.
Například doporučuji předek
HELIX DARK BLUE 52.1
Powerbass S-5C
MAC AUDIO MP 2.13
Helix DARK BLUE 62.1
Powerbass PB-S6c
MB Quart ESA 216
Bull Audio CS-650.75
Helix BLUE 62
Zadek
Helix Dark Blue 69.1 ( nejvíce používané na radio)
Powerbass S-693
MB Quart ETA 169