Fanny píše:Zesik tam samo je...
zalezi jakou mas vybavu audia

Zave píše:Jirko, to chci ted taky... hraje mi to jak s nejakyho kybluuz sem se tu jednou ptal, ale nic
jinak vzadu ve strese jsou prumery 10cm...
GeorgosAc píše:sem teda myslel ze je to jednodussi...![]()
mam diry na repraky , ty maj njakej rozmer... milion vyrobcu dela repra.... myslel jsem ze mate odkazy nebo tipy primo na repra do tech der a aby se daly zaklapnout krytkama a nebyl zadnej problem , nebo vazne je takovy problem s touringem ?????
nechce se mi to bastlit zesakama , rprakama pres pul kufru a kapacitátorem![]()
proste chci jen vymenit ty seriovy nevim co za nejaky kvalitni ......
zero píše:GeorgosAc píše:sem teda myslel ze je to jednodussi...![]()
mam diry na repraky , ty maj njakej rozmer... milion vyrobcu dela repra.... myslel jsem ze mate odkazy nebo tipy primo na repra do tech der a aby se daly zaklapnout krytkama a nebyl zadnej problem , nebo vazne je takovy problem s touringem ?????
nechce se mi to bastlit zesakama , rprakama pres pul kufru a kapacitátorem![]()
proste chci jen vymenit ty seriovy nevim co za nejaky kvalitni ......
Mam taky touringa, taky s těmi 10x repro a taky jsem řešil tenhle problém... nenapadlo mě nic jednoduššího než zesík a subwoofer do kufru - jak to haraje teď je dostačující - jo a mimochodem taky mám labradora a místo tam má![]()
Jo a když jsem to měl rozdělaný na levé straně v kufru je cosi jako zesík, nevim jestli antení nebo co, ale je tam.
pidak píše:Muzete mi prosim poradit s tema reprakama? Vubec se nevyznam v tech pasmech atd... Mam v tom mega gulas , vcera jsem cely odpoledne + vecer sedel tady u netu a cetl rady ,ale necekal jsem, ze to bude tak slozity. Znamej mi vybral at si vemu dozadu od JVC 3-pasmovy , ovalny , ze hrajou super... tak se ptaaam... Budu muser misto tech papirovejch nokii jeste natahavat dratky? Dopredu dam urcite rozmer 13cm, jen to vymenim za lepsi ,ale mam tam dat treba 2-pasmovy ? nebo jaky? Dekuju moc , za kazdou odpoved...
pidak píše:Parada a budu muset natahovat nejaky draty ? kdyz budu menit za origos?