Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Vyhřívaná zrcátka

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
Olda H
Klubové ID: 574
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Olda H »

3nge píše:Me prestalo fungovat ovladani u obou zrcatek najednou a jede jenom vyhrivani v pravem zrcatku . Napada nekoho cim by to mohlo byt ?
A co na to ovládání zrcátek. Pokud tam jde napětí (hřejou zrcátka) tak bych hledal zádrhel na ovládání zrcátek. :)
Slid
Klubové ID: 1699

#22 Příspěvek od Slid »

Olda H píše:
Slid píše:Tak jsem ho vycvakl, odpojil kablik, kablik změřil a proud do něj jde, čili mám někde přerušeno to ve skle.Dá se to nějak opravit, nebo musím koupit nové sklo stím plastem.
Opravit se dá všechno. Jenomže by si musel odlepit plastový držák, najít přerušení a mikropájkou opravit. Opět neskutečná du**čka. :cry: Já bych raději koupil nové i držákem (taky mě to čeká) :?
Taky jsem to teď rozdělal a když jsem to viděl tak jsem to radši zase zalepil. Je to přerušené někde v té klikatici na dečce a na to se*u :lol:
Olda H
Klubové ID: 574
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Olda H »

Slid píše:
Olda H píše:
Slid píše:Tak jsem ho vycvakl, odpojil kablik, kablik změřil a proud do něj jde, čili mám někde přerušeno to ve skle.Dá se to nějak opravit, nebo musím koupit nové sklo stím plastem.
Opravit se dá všechno. Jenomže by si musel odlepit plastový držák, najít přerušení a mikropájkou opravit. Opět neskutečná du**čka. :cry: Já bych raději koupil nové i držákem (taky mě to čeká) :?
Taky jsem to teď rozdělal a když jsem to viděl tak jsem to radši zase zalepil. Je to přerušené někde v té klikatici na dečce a na to se*u :lol:
Víc práce než užitku, myslím :lol: :lol:
Odpovědět