Chtěl bych se zeptat, která část vnějšího zrcátka je vyhřívaná? Sklo nebo plastový držák? Mám ve svém zrcátku nějaké ořezená zrcadlo místo origo skla, tak nevím zda-li mi bude stačit koupit jen sklo http://www.aci.cz/default.asp?cls=stoit ... =38161nebo i sklo s plastovým držákem a vyměnit ho?
sklo.ma vestaveny vyhrev a na sobe zezadu kontakty pro pripojeni napajeni.ale musis to mit el.zavedene do zrcatka,pripadne to dodelat.ale ANO,staci sklo s vyhrevem
xdentist píše:sklo.ma vestaveny vyhrev a na sobe zezadu kontakty pro pripojeni napajeni.ale musis to mit el.zavedene do zrcatka,pripadne to dodelat.ale ANO,staci sklo s vyhrevem
pokud ma e36 tak nic nemusi mit nikam zavedene ty kabely na napajeni pro vyhrev zrcatka jsou vyvedene od motorku !
to jako ze hrejou porad po sepnuti zapalovani??v lete, v zime, porad?Ja myslel ze se spinaj spolecne s vyhrevem zadniho okna a tudiz ze tam je minimalne jeden dratek navic
xdentist píše:to jako ze hrejou porad po sepnuti zapalovani??v lete, v zime, porad?Ja myslel ze se spinaj spolecne s vyhrevem zadniho okna a tudiz ze tam je minimalne jeden dratek navic
hmmm,zajimave.ale ze tedy existujou i zrcatka(myslim ten skelet,zaklad) bez pripravy na vyhrev... ze nemaj vyvedeny kabliky z privodu na motorku.... To bylo podle roku vyroby nebo jak?Nebo proste kdyz nebylo vyhrivany sklo,nebyl na to pripravenej ani zbytek?
xdentist píše:hmmm,zajimave.ale ze tedy existujou i zrcatka(myslim ten skelet,zaklad) bez pripravy na vyhrev... ze nemaj vyvedeny kabliky z privodu na motorku.... To bylo podle roku vyroby nebo jak?Nebo proste kdyz nebylo vyhrivany sklo,nebyl na to pripravenej ani zbytek?
jasne ze to nemeli vsechny , rikam pokud to nemas jen si tam ty babely 10cm natahni z motorku a mas vyreseno, nejllepsi je misto tehto otazek pokud mas nejakeho kamarada co je ma vyhrivane tak se u nej podivej kam to zapojis a mas vyreseno,
jinak ano zrcatka hrejou furt ale maji na sobe tepelnou ochranu aby se neprehrali takze se ti muze klidne stat v lete ze nesepnou
sumachr píše:jasne ze to nemeli vsechny , rikam pokud to nemas jen si tam ty babely 10cm natahni z motorku a mas vyreseno, nejllepsi je misto tehto otazek pokud mas nejakeho kamarada co je ma vyhrivane tak se u nej podivej kam to zapojis a mas vyreseno,
jinak ano zrcatka hrejou furt ale maji na sobe tepelnou ochranu aby se neprehrali takze se ti muze klidne stat v lete ze nesepnou
tyjo... a ja uz se videl jak natahuju kabely, a ted tady ctu tohle.. No jestli je to tak jednoduchy tak do toho jdu..
jen doplním mou zkušenost kdy mi přestal fungovat výhřev na e36 a měl jsem doma sklo s výhřevem z e30 tak stačí nahřát ten plast na sporáku... pak jen špachtlí podebrat a oddělit od plastu .. sice to lepilo, ae pro jistotu jsem to na 4 místech nalepil na silikon a vše funguje jak má
napájení je od motorku a hřeje pořád
Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d
dsvatos píše:Já to chci takýýýýý Akorát že mám M3 špígly a v té nabídce tam vyhřívaný sklo pro M3 není A stejně by už potřebovaly vyměnit, jsou už takový "olezlý"
Takže zareaguji sám na sebe: Dneska jsem si po jízdě šáhl na špígly a ..... hřejou !!! Takže spokojenost
Tak jsem ho vycvakl, odpojil kablik, kablik změřil a proud do něj jde, čili mám někde přerušeno to ve skle.Dá se to nějak opravit, nebo musím koupit nové sklo stím plastem.
Slid píše:Tak jsem ho vycvakl, odpojil kablik, kablik změřil a proud do něj jde, čili mám někde přerušeno to ve skle.Dá se to nějak opravit, nebo musím koupit nové sklo stím plastem.
Opravit se dá všechno. Jenomže by si musel odlepit plastový držák, najít přerušení a mikropájkou opravit. Opět neskutečná du**čka. Já bych raději koupil nové i držákem (taky mě to čeká)