A co na to ovládání zrcátek. Pokud tam jde napětí (hřejou zrcátka) tak bych hledal zádrhel na ovládání zrcátek.3nge píše:Me prestalo fungovat ovladani u obou zrcatek najednou a jede jenom vyhrivani v pravem zrcatku . Napada nekoho cim by to mohlo byt ?
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Vyhřívaná zrcátka
Taky jsem to teď rozdělal a když jsem to viděl tak jsem to radši zase zalepil. Je to přerušené někde v té klikatici na dečce a na to se*uOlda H píše:Opravit se dá všechno. Jenomže by si musel odlepit plastový držák, najít přerušení a mikropájkou opravit. Opět neskutečná du**čka.Slid píše:Tak jsem ho vycvakl, odpojil kablik, kablik změřil a proud do něj jde, čili mám někde přerušeno to ve skle.Dá se to nějak opravit, nebo musím koupit nové sklo stím plastem.Já bych raději koupil nové i držákem (taky mě to čeká)
-
Olda H
- Klubové ID: 574
- Kontaktovat uživatele:
Víc práce než užitku, myslímSlid píše:Taky jsem to teď rozdělal a když jsem to viděl tak jsem to radši zase zalepil. Je to přerušené někde v té klikatici na dečce a na to se*uOlda H píše:Opravit se dá všechno. Jenomže by si musel odlepit plastový držák, najít přerušení a mikropájkou opravit. Opět neskutečná du**čka.Slid píše:Tak jsem ho vycvakl, odpojil kablik, kablik změřil a proud do něj jde, čili mám někde přerušeno to ve skle.Dá se to nějak opravit, nebo musím koupit nové sklo stím plastem.Já bych raději koupil nové i držákem (taky mě to čeká)