Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Nárazník E39 facelift VS předfacelift
Chcem urobiť tiež vymenu z predface nárazníka na Facelift, už mám aj nový nárazník u lakýrnika a chcem nechať lištu tak ako bola pôvodne chrominkou navrchu ako STALLKER ale neviem ako mám ten nárazník upraviť aby mi tam tie pôvodné lišty sadli. Nemôže tu nikto hodiť nejaký obrázok s vysvetlením čo presne mám odrezať na tom novom nárazníku??? Ďakujem
Please Stallker?????? HELP!!!
Please Stallker?????? HELP!!!
- soukupadam
soukupadam píše:Nevíte jestli má přední nárazník bez otvorů pro ostřik světel vyznačený zevnitř ty místa pro ostřiky na dodělání?
Ted nevím,chci dodělat ostřik světel ale já koupil celý nárazník. mám to v plánu na jaře až se oteplí.To bych pak věděl Já bych zas potřeboval vědět jestli ostřik světel
stříká zároven s okny

- soukupadam
ostřik světel stříká spolu s okny, ale ne pokaždé, nevim teď přesně ten interval, možná i samostatně po startuMir3k píše:soukupadam píše:Nevíte jestli má přední nárazník bez otvorů pro ostřik světel vyznačený zevnitř ty místa pro ostřiky na dodělání?
Ted nevím,chci dodělat ostřik světel ale já koupil celý nárazník. mám to v plánu na jaře až se oteplí.To bych pak věděl Já bych zas potřeboval vědět jestli ostřik světel
stříká zároven s oknyVětší nádobku s čerpadlem už mám
- icecold
- Kontaktovat uživatele:
Kdybych chtel predelat predface na poface exterier tak musim menit co vsechno? predni, naraznik a vsechny listy na dverich, plus.zadni naraznik? pak pocitam svetla, je tam rozdil v konektorech? pak ledviny, budou pasovat do kapoty?
e36 328i
e36 325iA
e46 320d
BMW e36, e46, e39 náhradní díly. Dodělávání výbav, drobné upgrady, diagnostika, tel 608037844
e36 325iA
e46 320d
BMW e36, e46, e39 náhradní díly. Dodělávání výbav, drobné upgrady, diagnostika, tel 608037844