když vytočím motor na prázdno tak nic,normálně to drží!Jen při tom přeřazení na jinou rychlost to padne až málem chcípne motor a potom se to zase vyhoupne na normální otáčky,je tam vážně taková podělaná díra!
nezakouří!Je to uplně v pohodě akorát ta díra po.....!Jednou to dokonce zdechlo a rožnul se vstřik ale potom to hned nastartovalo!Je to jako když není přívod paliva,nebo že to zastaví naftu,vážně nevim!ale dělá mi to opravdu jen při tom přeřazení třeba z 2ky na 3ku,4ky na 5tku,jen v tom okamžiku než tam vrazím jinou rychlost!
to Pirkrb:zkoušel si naplnit plnou?zda li ano tak co?Jak ti to jede?Během 3 let tam bylo u mě měněno čerpadlo v nádrži 2x v servise BMW v Itálii učet za 1ks 319eu tak si myslím že to bylo origo!Že by to bylo zase tím?Je to tak choulostivá a kazová věc?Taky to tak kucí měníte???
Kurva,chlapi,uvědomte si,co máme za značku. Měnit čerpadlo každý dva-tři roky,to nedělaj ani škodovkáři či forďáci...A tvrdit,že u druhovýroby je to normální ??? Problém je jinde,jinak by to stálo za prd...
no tak co mám Ku..a dělat když to tak mám!2x čerpadlo za 5let a žádná druhovýroba!!!proto se to snažím tady řešit a žádám Vás o radu zda nevíte co tomu může být!Pomyšlení na to že to bude v pořadí 3tí mě děsí a sám tomu nechci věřit!
Nechá se jezdit bez něj,akorád nevytáhe všechno palivo.
Bych řekl ,že častěji odchází ,když je někdo zvyklý jezdit s malou zásoubou paliva ,ono totiž tim palivem je zároven chlazené.
Asi bych se koukl na tu cestu paliva ,tedy hadice filtr ,přepad jestli to není někde třeba upchaté.
Pořád tady něco řešíš a vůbec nenapíšeš jestli jsi ho vůbec zkusil a kolik dává.
to PIRKRB:skusil jsi co?Vytáhl si ho a proměřil?Nebo jak?U mne nehrozí málo paliva v nádrži,protože jsem schopen najezdit 54tis km za 5měsícu,jako letos a někdy mi proteče 300l nafty za 4dni.To že to škube tak nejsem padlej na hlavu a že tam nechám starej filtr!To je přeci na prvním místě ho vyměnit a odpíchnout se od toho a potom dále zjišťovat co stím je!Nevím zda by jsi hledal na mém místě příčinu v čerpadle když tam máš během 5let dvě nové(origo).to jen poznámka pro TROUTNYHO a taky zároveň poděkování jemu za radu vytáhnout to čerpadlo a udělat jízdu bez něho zda je to vážně tím!
Vytahovat ho nemusíš,jezdí to sním i když je nefunkční.
Rozpoj to u filtru na tich spojkách,zmačknout ten drát,strč to do petky a zapni klíček.
Jde to se žhavením,tedy zkoušet na studenom motoru.
Pak jde samo když motor běží.
Mě přesně to samé působilo vstřikovací čerpadlo, přesněji řečeno .... nebo možná ne úplně přesně, tak si to přeberte, ale součástí hlavy čerpadla je řídíci tyčka (?) a tou by to snad mělo být. V každém případě to bylo čerpadlo.