0,99^60 = 0,54 Takze po dvou mesicich bude mit jeste cca pulku kapacity.awe_cz píše: Baterka ma problem vydrzet mesice nabita - i kdyby auto melo nulovy odber, porad je tu samovybijeni, ktere u klasickych Pb akumulatoru dela cca 1% kapacity/den (novejsi technologie s vapnikem jsou na tom o neco lepe).
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
vybitá baterie u E34
-
- Kontaktovat uživatele:
S žádným autem jsme neměl problém s baterií jen s E39,a to jsem měl od Fiata,opla,nissana i passata,všechny auta startovali bez problémů,i když stály třeba měsíc.Od června mám BMW a už jsem asi 9x nabíjel baterku.Nejprve mi to vybíjel CD přehrávač.Auto stojí venku a já najezdím denně asi 4 km,1x za týden jedu delší trasu,ale většinou jenom ty krátké.Tak že start,ujedu 2 km potom to stojí a zase strat ujedu zase 2 km a pak to stojí celou noc a ráno znovu.Asi se baterie vybíjí tím,že se vlastně nestačí za tu krátkou trasu dobít.BMW je super autíčko,ale abych se každý den modlil jestli ráno nastartuji. 

-
- Kontaktovat uživatele:
Vzhledem k tomu, ze na 74ah baterku se da ujet ciste na starter priblizne 0,5Km, tak startu bez nabyti to musi dat spousty.....rosi píše:S žádným autem jsme neměl problém s baterií jen s E39,a to jsem měl od Fiata,opla,nissana i passata,všechny auta startovali bez problémů,i když stály třeba měsíc.Od června mám BMW a už jsem asi 9x nabíjel baterku.Nejprve mi to vybíjel CD přehrávač.Auto stojí venku a já najezdím denně asi 4 km,1x za týden jedu delší trasu,ale většinou jenom ty krátké.Tak že start,ujedu 2 km potom to stojí a zase strat ujedu zase 2 km a pak to stojí celou noc a ráno znovu.Asi se baterie vybíjí tím,že se vlastně nestačí za tu krátkou trasu dobít.BMW je super autíčko,ale abych se každý den modlil jestli ráno nastartuji.
Možná by nějakej profík mohl poradit, kolik startů je schopna která baterie dát. Určitě bude rozdíl mezi naftou a benzinem. Mám možnost zjistit stav baterie přes pager. Nová ukazovala 13,1 V a teď jsem nemocnej, takže akorát doktorka a domu. Taky asi 3 km. Baterka má 12,3 V. Je pravda, že proud to neukazuje, ale abych mezi svátkama mohl vyrazit s rodinkou za rodičema.
Je fakt, co jsem psal.. asi nelze srovnávat Fiata s Baworákem. Jen po otevření dálkou to asi sosá poměrně víc, než Fiat, když se autíko rosvítí jak Vánoční stromeček.
V září jsem kupoval novou autobaterii a dal jsem raději 100A. Tak to snad holka musí něco vydržet, ne? 

Je fakt, co jsem psal.. asi nelze srovnávat Fiata s Baworákem. Jen po otevření dálkou to asi sosá poměrně víc, než Fiat, když se autíko rosvítí jak Vánoční stromeček.