Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

vybitá baterie u E34

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
Demostenes
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Demostenes »

awe_cz píše: Baterka ma problem vydrzet mesice nabita - i kdyby auto melo nulovy odber, porad je tu samovybijeni, ktere u klasickych Pb akumulatoru dela cca 1% kapacity/den (novejsi technologie s vapnikem jsou na tom o neco lepe).
0,99^60 = 0,54 Takze po dvou mesicich bude mit jeste cca pulku kapacity.
rosi

#22 Příspěvek od rosi »

tom9k píše:to je k pos.ani.. dnes přijdu k E36 a ten samej problém,baterka v pr..... uz mi s toho asi brzo hrabne.. proc se mi u vsech aut vybijej baterky?
Já dnes u E39 taky nic,ach jo, zrovna před vánocemi,když je nejvíc auto potřeba. :evil: :evil:
rosi

#23 Příspěvek od rosi »

S žádným autem jsme neměl problém s baterií jen s E39,a to jsem měl od Fiata,opla,nissana i passata,všechny auta startovali bez problémů,i když stály třeba měsíc.Od června mám BMW a už jsem asi 9x nabíjel baterku.Nejprve mi to vybíjel CD přehrávač.Auto stojí venku a já najezdím denně asi 4 km,1x za týden jedu delší trasu,ale většinou jenom ty krátké.Tak že start,ujedu 2 km potom to stojí a zase strat ujedu zase 2 km a pak to stojí celou noc a ráno znovu.Asi se baterie vybíjí tím,že se vlastně nestačí za tu krátkou trasu dobít.BMW je super autíčko,ale abych se každý den modlil jestli ráno nastartuji. :Confused2:
Demostenes
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Demostenes »

rosi píše:S žádným autem jsme neměl problém s baterií jen s E39,a to jsem měl od Fiata,opla,nissana i passata,všechny auta startovali bez problémů,i když stály třeba měsíc.Od června mám BMW a už jsem asi 9x nabíjel baterku.Nejprve mi to vybíjel CD přehrávač.Auto stojí venku a já najezdím denně asi 4 km,1x za týden jedu delší trasu,ale většinou jenom ty krátké.Tak že start,ujedu 2 km potom to stojí a zase strat ujedu zase 2 km a pak to stojí celou noc a ráno znovu.Asi se baterie vybíjí tím,že se vlastně nestačí za tu krátkou trasu dobít.BMW je super autíčko,ale abych se každý den modlil jestli ráno nastartuji. :Confused2:
Vzhledem k tomu, ze na 74ah baterku se da ujet ciste na starter priblizne 0,5Km, tak startu bez nabyti to musi dat spousty.....
Maxiczech

#25 Příspěvek od Maxiczech »

Možná by nějakej profík mohl poradit, kolik startů je schopna která baterie dát. Určitě bude rozdíl mezi naftou a benzinem. Mám možnost zjistit stav baterie přes pager. Nová ukazovala 13,1 V a teď jsem nemocnej, takže akorát doktorka a domu. Taky asi 3 km. Baterka má 12,3 V. Je pravda, že proud to neukazuje, ale abych mezi svátkama mohl vyrazit s rodinkou za rodičema. :roll:
Je fakt, co jsem psal.. asi nelze srovnávat Fiata s Baworákem. Jen po otevření dálkou to asi sosá poměrně víc, než Fiat, když se autíko rosvítí jak Vánoční stromeček. :) V září jsem kupoval novou autobaterii a dal jsem raději 100A. Tak to snad holka musí něco vydržet, ne? :o
rosi

#26 Příspěvek od rosi »

Mám taky baterii 100 A ,ale vybíjí se stejně.Možná vydrží o týden déle než 74A.
Odpovědět