Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Výdrž ramen podvozku

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
Pavel H

#21 Příspěvek od Pavel H »

major píše:Takže pánové, vyřešeno. To bouchání dělali ty zku... tyčky stabilizátoru. Po vyjmutí a podrobné prohlídce jsem zjistil, že všechny čtyři gumové manžety těch kloubů byly zpuchřelé, na několika místech děravé a klouby napadené hloubkovou korozí. Vydrželi necelých 30tis. km. Výrobek firmy FEBI.

Tak zrovna tohle mi nekdy pred rokem nasli na STK, kdyz jsem jim strcil jednu sedmu. Unika mi, proc to nezjistili u Tebe.
major

#22 Příspěvek od major »

Pavel H píše:
major píše:Takže pánové, vyřešeno. To bouchání dělali ty zku... tyčky stabilizátoru. Po vyjmutí a podrobné prohlídce jsem zjistil, že všechny čtyři gumové manžety těch kloubů byly zpuchřelé, na několika místech děravé a klouby napadené hloubkovou korozí. Vydrželi necelých 30tis. km. Výrobek firmy FEBI.

Tak zrovna tohle mi nekdy pred rokem nasli na STK, kdyz jsem jim strcil jednu sedmu. Unika mi, proc to nezjistili u Tebe.
To fakt netuším, no hlavně že to nebylo dražší :) . Jinak díky moc za ochotu, kluci.
kubca

#23 Příspěvek od kubca »

ok tak alespoň že teď mám jasno v podvozku-jakou značku :lol:
Pivson
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Pivson »

na 39 se spousta dílů vyplatí přímo v BMW
marwal
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od marwal »

bud origo nebo Lemforder. Lemforder dela pro bmw a je to tedy identicke jako original
Odpovědět