je tam holota hola, zadna socialka nepadla.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
zabezpečení
berri píše:jojo. kámoš mi to už domluvil. samotnýho mě to nenapadlo ...Tatros píše:Zaparkuj na hlídaném parkovišti a máš klid

-
- Klubové ID: 91
- Kontaktovat uživatele:
nejsi ani moderator tohodle fora, ani clen bmwklubu, mas absolutni hovno pravo tady rikat komukoliv co ma delat. Takze si zase zasun hlavu do hajzlu a mysli si dal ze kdyz nekdo nazval tvoje auto socialni vybavou (a mimojine ja to nebyl, ale to z toho hajzlu nevidis) ze te nazyva socialem.Maxiczech píše:Darmone, rád se dohaduješ, co? Až si od tebe přečtu něco rozumného, tak dám vědět.
Jen jestli by sis neměl z hajzlu tu hlavu vystrčit ty.
Existuje někde web fótum se sprostýma výrazama? Mrkni na to.
Sem se to fakt nehodí..
Nikoho tady nebaví ty tvoje věčný urážky a spros?árny. Tady si právě mezi lidma, tak se nad sebou zamysli. Na netu je silnej každej kretén. Jsi takhle silnej i v reálném životě? Pochybuji o tom. Už chápu, proč trávíš věčně čas za compem. Nemáš přátele, co? Není divu. Tak se chytni za rypák a popřemýšlej o tom..darmon píše:tady nikdo nic nemoderuje ? ale ale,
prosimte aspon jednou si precti po sobe ty sracky co jsi tu napsal. Pak ti snad dojde jak debilni jsi hovado, omluv se, a zacni se chovat jako clovek
-
- Klubové ID: 91
- Kontaktovat uživatele:
Ja travim vecne cas za compem ? a na tos prisel kde ? Znovu si precti celou diskuzi a treba ti dojde jak velky debilni hovado jsi.Maxiczech píše:Nikoho tady nebaví ty tvoje věčný urážky a spros?árny. Tady si právě mezi lidma, tak se nad sebou zamysli. Na netu je silnej každej kretén. Jsi takhle silnej i v reálném životě? Pochybuji o tom. Už chápu, proč trávíš věčně čas za compem. Nemáš přátele, co? Není divu. Tak se chytni za rypák a popřemýšlej o tom..darmon píše:tady nikdo nic nemoderuje ? ale ale,
prosimte aspon jednou si precti po sobe ty sracky co jsi tu napsal. Pak ti snad dojde jak debilni jsi hovado, omluv se, a zacni se chovat jako clovek
paneboze zachran tuhle republiku pred kretenama jako jsi ty, doufam ze tvuj synek bude mit vic rozumu nez ty.
Nez napises nejakou dalsi blbost, tak se nejdriv podivej do historie, kolika lidem uz tady darmon pomohl a poradil. Nejsi tady ani 14 dni a hodlas tady sefovat nebo co?Maxiczech píše: Nikoho tady nebaví ty tvoje věčný urážky a spros?árny. Tady si právě mezi lidma, tak se nad sebou zamysli. Na netu je silnej každej kretén. Jsi takhle silnej i v reálném životě? Pochybuji o tom. Už chápu, proč trávíš věčně čas za compem. Nemáš přátele, co? Není divu. Tak se chytni za rypák a popřemýšlej o tom..
Mám dojem, že tady není diskuze o tom, kdo jak dlouho tady je. Podívej se laskavě na sebe. Jsem tady tak dlouho, co mám BMW. Je to nenormální? Nikdy jsem nenapsal nic o tom, že Darmon nikomu nikdy nepomohl. To ani posoudit nemůžu, ani posuzovat nechci. Jen mě vytáčej jeho věčně nemístní nadávky a sprostý urážky.. A buď malinko konkrétnější.. jakou blbost jsem napsal? Nelezeš malinko někomu do prdele? Tam se nedostaneš. Má pěkně staženo a myslí si, že je na netu KING!Marosh píše:Nez napises nejakou dalsi blbost, tak se nejdriv podivej do historie, kolika lidem uz tady darmon pomohl a poradil. Nejsi tady ani 14 dni a hodlas tady sefovat nebo co?Maxiczech píše: Nikoho tady nebaví ty tvoje věčný urážky a spros?árny. Tady si právě mezi lidma, tak se nad sebou zamysli. Na netu je silnej každej kretén. Jsi takhle silnej i v reálném životě? Pochybuji o tom. Už chápu, proč trávíš věčně čas za compem. Nemáš přátele, co? Není divu. Tak se chytni za rypák a popřemýšlej o tom..
-
- Klubové ID: 5
- Kontaktovat uživatele:
no o tech nekterych nemistnych poznamkach bych pomlcel (viz. tve nemas petku, tak sem nelez....)Maxiczech píše:Mám dojem, že tady není diskuze o tom, kdo jak dlouho tady je. Podívej se laskavě na sebe. Jsem tady tak dlouho, co mám BMW. Je to nenormální? Nikdy jsem nenapsal nic o tom, že Darmon nikomu nikdy nepomohl. To ani posoudit nemůžu, ani posuzovat nechci. Jen mě vytáčej jeho věčně nemístní nadávky a sprostý urážky.. A buď malinko konkrétnější.. jakou blbost jsem napsal? Nelezeš malinko někomu do prdele? Tam se nedostaneš. Má pěkně staženo a myslí si, že je na netu KING!
navic rozbor osobnosti z internetove diskuze.... omfg

Měl bych být členem klubu jen proto, abych si od tebe nenechal nadávat? Jsi normální? Kdo sakra jsi? Buzerant nebo dement. Jesli jsi nemocnej, tak se ti hluboce omlouvám a budu přecházet tvoje výlevy. Pokud si myslíš, že jsi normální a nemáž diagnózu, tak si od tebe ty tvoje stupidní články líbit prostě nenechám. Mám pocit, že tady nerozhoduje, kdo je členem klubu a kdo ne. Je to normální diskuzní server. A proto diskutuji a píšu své názory. To, že se někomu nelíbí je věc druhá. To neovlivním. Ani ty ne, Darmone. Podívej se na nejčtenější příspěvky a jdi si to hodit. Zřejmě je to pro to, že moje příspěvky jsou bludy a úplně na ... A jaký rozhodovací pravomoci? Seš fakt debilní. Tady má někdo nějaké pravomoci? Jdi se vyspat s opice nebo se jdi zahrabat do díry a už nikdy nevylejzej. Hodně normálním lidem jenom pomůžeš. P.S. Sorry za ty vulgární slova. Jinak to s tímhle člověkem fakt asi nejde...darmon píše:a znovu ti pripominam, nejsi clenem bmwklubu, tvoje rozhodovaci pravomoci zde jsou naprosto nulovy, jsi tu host, tak se podle toho chovej.
Pokud reaguješ tímhle způsobem, tak si prosím přečti, na co jsem právě takhle odpovídal. Je jednoduché vyjmout z článku větu a pořídit k ní komentář... Díky..RuDoSh píše:no o tech nekterych nemistnych poznamkach bych pomlcel (viz. tve nemas petku, tak sem nelez....)Maxiczech píše:Mám dojem, že tady není diskuze o tom, kdo jak dlouho tady je. Podívej se laskavě na sebe. Jsem tady tak dlouho, co mám BMW. Je to nenormální? Nikdy jsem nenapsal nic o tom, že Darmon nikomu nikdy nepomohl. To ani posoudit nemůžu, ani posuzovat nechci. Jen mě vytáčej jeho věčně nemístní nadávky a sprostý urážky.. A buď malinko konkrétnější.. jakou blbost jsem napsal? Nelezeš malinko někomu do prdele? Tam se nedostaneš. Má pěkně staženo a myslí si, že je na netu KING!
navic rozbor osobnosti z internetove diskuze.... omfg