je tam holota hola, zadna socialka nepadla.
zabezpečení
-
darmon
- Klubové ID: 91
-
darmon
-
Maxiczech
-
Maxiczech
berri píše:jojo. kámoš mi to už domluvil. samotnýho mě to nenapadlo ...Tatros píše:Zaparkuj na hlídaném parkovišti a máš klid
-
darmon
nejsi ani moderator tohodle fora, ani clen bmwklubu, mas absolutni hovno pravo tady rikat komukoliv co ma delat. Takze si zase zasun hlavu do hajzlu a mysli si dal ze kdyz nekdo nazval tvoje auto socialni vybavou (a mimojine ja to nebyl, ale to z toho hajzlu nevidis) ze te nazyva socialem.Maxiczech píše:Darmone, rád se dohaduješ, co? Až si od tebe přečtu něco rozumného, tak dám vědět.
Jen jestli by sis neměl z hajzlu tu hlavu vystrčit ty.
Existuje někde web fótum se sprostýma výrazama? Mrkni na to.
Sem se to fakt nehodí..
-
Maxiczech
-
darmon
-
Maxiczech
Nikoho tady nebaví ty tvoje věčný urážky a spros?árny. Tady si právě mezi lidma, tak se nad sebou zamysli. Na netu je silnej každej kretén. Jsi takhle silnej i v reálném životě? Pochybuji o tom. Už chápu, proč trávíš věčně čas za compem. Nemáš přátele, co? Není divu. Tak se chytni za rypák a popřemýšlej o tom..darmon píše:tady nikdo nic nemoderuje ? ale ale,
prosimte aspon jednou si precti po sobe ty sracky co jsi tu napsal. Pak ti snad dojde jak debilni jsi hovado, omluv se, a zacni se chovat jako clovek
-
darmon
Ja travim vecne cas za compem ? a na tos prisel kde ? Znovu si precti celou diskuzi a treba ti dojde jak velky debilni hovado jsi.Maxiczech píše:Nikoho tady nebaví ty tvoje věčný urážky a spros?árny. Tady si právě mezi lidma, tak se nad sebou zamysli. Na netu je silnej každej kretén. Jsi takhle silnej i v reálném životě? Pochybuji o tom. Už chápu, proč trávíš věčně čas za compem. Nemáš přátele, co? Není divu. Tak se chytni za rypák a popřemýšlej o tom..darmon píše:tady nikdo nic nemoderuje ? ale ale,
prosimte aspon jednou si precti po sobe ty sracky co jsi tu napsal. Pak ti snad dojde jak debilni jsi hovado, omluv se, a zacni se chovat jako clovek
paneboze zachran tuhle republiku pred kretenama jako jsi ty, doufam ze tvuj synek bude mit vic rozumu nez ty.
-
darmon
-
Hanz
- Člen Klubu
- Klubové ID: 6
-
darmon
-
Marosh
Nez napises nejakou dalsi blbost, tak se nejdriv podivej do historie, kolika lidem uz tady darmon pomohl a poradil. Nejsi tady ani 14 dni a hodlas tady sefovat nebo co?Maxiczech píše: Nikoho tady nebaví ty tvoje věčný urážky a spros?árny. Tady si právě mezi lidma, tak se nad sebou zamysli. Na netu je silnej každej kretén. Jsi takhle silnej i v reálném životě? Pochybuji o tom. Už chápu, proč trávíš věčně čas za compem. Nemáš přátele, co? Není divu. Tak se chytni za rypák a popřemýšlej o tom..
-
darmon
-
Maxiczech
Mám dojem, že tady není diskuze o tom, kdo jak dlouho tady je. Podívej se laskavě na sebe. Jsem tady tak dlouho, co mám BMW. Je to nenormální? Nikdy jsem nenapsal nic o tom, že Darmon nikomu nikdy nepomohl. To ani posoudit nemůžu, ani posuzovat nechci. Jen mě vytáčej jeho věčně nemístní nadávky a sprostý urážky.. A buď malinko konkrétnější.. jakou blbost jsem napsal? Nelezeš malinko někomu do prdele? Tam se nedostaneš. Má pěkně staženo a myslí si, že je na netu KING!Marosh píše:Nez napises nejakou dalsi blbost, tak se nejdriv podivej do historie, kolika lidem uz tady darmon pomohl a poradil. Nejsi tady ani 14 dni a hodlas tady sefovat nebo co?Maxiczech píše: Nikoho tady nebaví ty tvoje věčný urážky a spros?árny. Tady si právě mezi lidma, tak se nad sebou zamysli. Na netu je silnej každej kretén. Jsi takhle silnej i v reálném životě? Pochybuji o tom. Už chápu, proč trávíš věčně čas za compem. Nemáš přátele, co? Není divu. Tak se chytni za rypák a popřemýšlej o tom..
-
RuDoSh
- Klubové ID: 5
no o tech nekterych nemistnych poznamkach bych pomlcel (viz. tve nemas petku, tak sem nelez....)Maxiczech píše:Mám dojem, že tady není diskuze o tom, kdo jak dlouho tady je. Podívej se laskavě na sebe. Jsem tady tak dlouho, co mám BMW. Je to nenormální? Nikdy jsem nenapsal nic o tom, že Darmon nikomu nikdy nepomohl. To ani posoudit nemůžu, ani posuzovat nechci. Jen mě vytáčej jeho věčně nemístní nadávky a sprostý urážky.. A buď malinko konkrétnější.. jakou blbost jsem napsal? Nelezeš malinko někomu do prdele? Tam se nedostaneš. Má pěkně staženo a myslí si, že je na netu KING!
navic rozbor osobnosti z internetove diskuze.... omfg
-
Maxiczech
Měl bych být členem klubu jen proto, abych si od tebe nenechal nadávat? Jsi normální? Kdo sakra jsi? Buzerant nebo dement. Jesli jsi nemocnej, tak se ti hluboce omlouvám a budu přecházet tvoje výlevy. Pokud si myslíš, že jsi normální a nemáž diagnózu, tak si od tebe ty tvoje stupidní články líbit prostě nenechám. Mám pocit, že tady nerozhoduje, kdo je členem klubu a kdo ne. Je to normální diskuzní server. A proto diskutuji a píšu své názory. To, že se někomu nelíbí je věc druhá. To neovlivním. Ani ty ne, Darmone. Podívej se na nejčtenější příspěvky a jdi si to hodit. Zřejmě je to pro to, že moje příspěvky jsou bludy a úplně na ... A jaký rozhodovací pravomoci? Seš fakt debilní. Tady má někdo nějaké pravomoci? Jdi se vyspat s opice nebo se jdi zahrabat do díry a už nikdy nevylejzej. Hodně normálním lidem jenom pomůžeš. P.S. Sorry za ty vulgární slova. Jinak to s tímhle člověkem fakt asi nejde...darmon píše:a znovu ti pripominam, nejsi clenem bmwklubu, tvoje rozhodovaci pravomoci zde jsou naprosto nulovy, jsi tu host, tak se podle toho chovej.
-
Maxiczech
Pokud reaguješ tímhle způsobem, tak si prosím přečti, na co jsem právě takhle odpovídal. Je jednoduché vyjmout z článku větu a pořídit k ní komentář... Díky..RuDoSh píše:no o tech nekterych nemistnych poznamkach bych pomlcel (viz. tve nemas petku, tak sem nelez....)Maxiczech píše:Mám dojem, že tady není diskuze o tom, kdo jak dlouho tady je. Podívej se laskavě na sebe. Jsem tady tak dlouho, co mám BMW. Je to nenormální? Nikdy jsem nenapsal nic o tom, že Darmon nikomu nikdy nepomohl. To ani posoudit nemůžu, ani posuzovat nechci. Jen mě vytáčej jeho věčně nemístní nadávky a sprostý urážky.. A buď malinko konkrétnější.. jakou blbost jsem napsal? Nelezeš malinko někomu do prdele? Tam se nedostaneš. Má pěkně staženo a myslí si, že je na netu KING!
navic rozbor osobnosti z internetove diskuze.... omfg