Jak nizko mate predek?
-
MattyX
- Moderátor
- Klubové ID: 1778
-
ROBi
- Klubové ID: 2116
-
Kvidas
- Klubové ID: 1352
-
ironpipi
-
Lolita
- Klubové ID: 2364
-
ironpipi
-
macam3
- Klubové ID: 1811
když sem si ho přivezl byli tam H R pružiny naM3 podvozku,..... do dílny sem bez drhnuti ani nevjel...... neměřil sem to,ale pod prah nešla strčit ani špička nohy....pod narazníkem asi tak (odhad)5cm max....hezky ale nepoužitelny
...naložit na plato,trvalo přes dvě hodinu a náraznik musel dolu..........
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
honza330d
Bratranec měl auto snížení též dost. Vanu měl 6cm od silnice. Ano, nevypadalo to špatně, ale domu se dostal pouze jednou cestou. Po Praze jezdil též pouze místama, kde to neznal atd. Nevím jak to řešil, když narazil na cestáře, kteří zrovinka frézovali cestu a udělali tam jejich obvyklou "hranku". Loni jsem se setkal s cestářema, kteří nenechali žádný nájezd, ale rovnou to fikli a řidiči pose... se.
Taky máte místa ve městě, kam se se sníženým miláčkem nedostanete a litujete, že ostatní můžou
?
Jinak k tomu snížení spodku asi tolik:

Taky máte místa ve městě, kam se se sníženým miláčkem nedostanete a litujete, že ostatní můžou
Jinak k tomu snížení spodku asi tolik:

-
Petr K
- Klubové ID: 555
Nejnižší místo na E36 je za předníma kolama, nárazník muže mít každý jinak - lízátko atd. Já mám nárazník asi 10cm a za předníma kolama ty nosníky asi 4cm, ale blbě se to měří. Jen vím že 5cm krabička se tam nevešla
. Do práce chodím stejně pěšky, takže když jedu autem tam si můžu vybrat kam a zatím jsem nikde neměl problémy - na pole nejzdím
. Jinak podvozek je stavitelnej, takže kdyžtak dojedu i na technickou
.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
Lolita
- Klubové ID: 2364
to vim, ale ty by sis koupil radsi auto co se ti nelibi?ironpipi píše:Tak to si kup MB, BMW má sportovní podvozky MB komfortní...Lolita píše:Ja bych chtel tak +25 +30 a mekci podvozek, ale fakt nemuzu najit nikoho co by neco takoveho vyrabel
Asi zkusim tu ceskou firmu co dela na zakazku, ale nemuzu si ted nejak vzpomenout jak se jmenujou \:
-
TMC
já to v létě dotáh z němec a bylo to -70/30, byl sem z toho uplně nadšenej, než sem si sehnal garáž, do který se s tim nedá vjet
tak sem tam dal origo a sedí to tak ze 70 % oproti tomu co před tim. (ty pružiny mam, kdyby měl někdo zájem tak napište)
sníženo: http://tmc.rajce.idnes.cz/bavec/
tak sem tam dal origo a sedí to tak ze 70 % oproti tomu co před tim. (ty pružiny mam, kdyby měl někdo zájem tak napište)
sníženo: http://tmc.rajce.idnes.cz/bavec/
-
Huska
- Klubové ID: 200
taky jsem poprvé na E30 dal maximální možné snížení Bilstein z okruhové verze lízátko, vana i tlumič výfuku byli 5cm od země ... to že se mi brutálně sjížděli pneu vnitřkama by se dalo přežít, ale že jsem škrtal i na dálnici ve vyjetých kolejích při 150km/h bylo na zabití takže jsem po měsíci zvyšoval ... někderé retardéry jsem objížděl (např do Olympie v Brně jsem jezdil přes Mc DonaldDeathbox píše:Já měl na e30 7cm od nárazníku z zemi, ale vana byla 5 vypadalo to super, ale ponaučení pro příště - už nikdynedalo se s tím jezdit, hlavně když jsem jel někam kde to neznám. Když byla vyfrézovaná cesta, musel jsem vytáhnout z kufru dřevo na podložení kol, aby ten přechod nebyl tak velký