Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Jak nizko mate predek?

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
MattyX Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od MattyX Moderátor »

heh,me se to nevleze na monitor :D ale to je burt :D
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant :)
E70 3.0d - mamacar

Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
ROBi
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od ROBi »

MattyX píše:heh,me se to nevleze na monitor :D ale to je burt :D

klidně i párek ;):D
Kvidas

#23 Příspěvek od Kvidas »

Obrázek

ja sem jednu sezonu taky jezdil na extremu :D Drzelo to jak krava a jezdilo jak po kolejich , na retarderech clovek musi bejt opatrnejsi a ze to je tvrdsi mi rok nevadilo. Nakonec sem to ale stejne vymenil. takze seriove tlumice a Kw pruziny - 40 a taky spokojenost
ironpipi

#24 Příspěvek od ironpipi »

Snížený auto vypadá pěkně, ale zase abych musel pořád hledět na cestu kam jedu to je taky opruz nehledě na to, že se do auta už pěkně blbě leze...Myslím že ideál je tak těch --30/40 max těch -60...
Lolita

#25 Příspěvek od Lolita »

Ja bych chtel tak +25 +30 a mekci podvozek, ale fakt nemuzu najit nikoho co by neco takoveho vyrabel :(
Asi zkusim tu ceskou firmu co dela na zakazku, ale nemuzu si ted nejak vzpomenout jak se jmenujou \:
ironpipi

#26 Příspěvek od ironpipi »

Lolita píše:Ja bych chtel tak +25 +30 a mekci podvozek, ale fakt nemuzu najit nikoho co by neco takoveho vyrabel :(
Asi zkusim tu ceskou firmu co dela na zakazku, ale nemuzu si ted nejak vzpomenout jak se jmenujou \:

Tak to si kup MB, BMW má sportovní podvozky MB komfortní...
macam3
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od macam3 »

když sem si ho přivezl byli tam H R pružiny naM3 podvozku,..... do dílny sem bez drhnuti ani nevjel...... neměřil sem to,ale pod prah nešla strčit ani špička nohy....pod narazníkem asi tak (odhad)5cm max....hezky ale nepoužitelny :( ...naložit na plato,trvalo přes dvě hodinu a náraznik musel dolu..........
Přílohy
m3 008---1.jpg
m3 008---1.jpg (91.88 KiB) Zobrazeno 408 x
honza330d
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od honza330d »

Bratranec měl auto snížení též dost. Vanu měl 6cm od silnice. Ano, nevypadalo to špatně, ale domu se dostal pouze jednou cestou. Po Praze jezdil též pouze místama, kde to neznal atd. Nevím jak to řešil, když narazil na cestáře, kteří zrovinka frézovali cestu a udělali tam jejich obvyklou "hranku". Loni jsem se setkal s cestářema, kteří nenechali žádný nájezd, ale rovnou to fikli a řidiči pose... se.
Taky máte místa ve městě, kam se se sníženým miláčkem nedostanete a litujete, že ostatní můžou :-) ?

Jinak k tomu snížení spodku asi tolik:

Obrázek
Petr K

#29 Příspěvek od Petr K »

Nejnižší místo na E36 je za předníma kolama, nárazník muže mít každý jinak - lízátko atd. Já mám nárazník asi 10cm a za předníma kolama ty nosníky asi 4cm, ale blbě se to měří. Jen vím že 5cm krabička se tam nevešla :D . Do práce chodím stejně pěšky, takže když jedu autem tam si můžu vybrat kam a zatím jsem nikde neměl problémy - na pole nejzdím :D . Jinak podvozek je stavitelnej, takže kdyžtak dojedu i na technickou :D .
Přílohy
aaa.jpg
aaa.jpg (86.44 KiB) Zobrazeno 403 x
Lolita

#30 Příspěvek od Lolita »

ironpipi píše:
Lolita píše:Ja bych chtel tak +25 +30 a mekci podvozek, ale fakt nemuzu najit nikoho co by neco takoveho vyrabel :(

Tak to si kup MB, BMW má sportovní podvozky MB komfortní...
to vim, ale ty by sis koupil radsi auto co se ti nelibi?
TMC
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od TMC »

já to v létě dotáh z němec a bylo to -70/30, byl sem z toho uplně nadšenej, než sem si sehnal garáž, do který se s tim nedá vjet :roll:
tak sem tam dal origo a sedí to tak ze 70 % oproti tomu co před tim. (ty pružiny mam, kdyby měl někdo zájem tak napište)

sníženo: http://tmc.rajce.idnes.cz/bavec/
Huska
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od Huska »

Deathbox píše:Já měl na e30 7cm od nárazníku z zemi, ale vana byla 5 vypadalo to super, ale ponaučení pro příště - už nikdy :D nedalo se s tím jezdit, hlavně když jsem jel někam kde to neznám. Když byla vyfrézovaná cesta, musel jsem vytáhnout z kufru dřevo na podložení kol, aby ten přechod nebyl tak velký :roll:

taky jsem poprvé na E30 dal maximální možné snížení Bilstein z okruhové verze lízátko, vana i tlumič výfuku byli 5cm od země ... to že se mi brutálně sjížděli pneu vnitřkama by se dalo přežít, ale že jsem škrtal i na dálnici ve vyjetých kolejích při 150km/h bylo na zabití takže jsem po měsíci zvyšoval ... někderé retardéry jsem objížděl (např do Olympie v Brně jsem jezdil přes Mc Donald :-( )
:-) Born to be for BMW :-)
:-) 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d :-)
Odpovědět