ale to je burt
 ale to je burt 
 ...naložit na plato,trvalo přes dvě hodinu a náraznik musel dolu..........
 ...naložit na plato,trvalo přes dvě hodinu a náraznik musel dolu.......... ?
 ?
 . Do práce chodím stejně pěšky, takže když jedu autem tam si můžu vybrat kam a zatím jsem nikde neměl problémy - na pole nejzdím
 . Do práce chodím stejně pěšky, takže když jedu autem tam si můžu vybrat kam a zatím jsem nikde neměl problémy - na pole nejzdím  . Jinak podvozek je stavitelnej, takže kdyžtak dojedu i na technickou
 . Jinak podvozek je stavitelnej, takže kdyžtak dojedu i na technickou   .
 .to vim, ale ty by sis koupil radsi auto co se ti nelibi?ironpipi píše:Tak to si kup MB, BMW má sportovní podvozky MB komfortní...Lolita píše:Ja bych chtel tak +25 +30 a mekci podvozek, ale fakt nemuzu najit nikoho co by neco takoveho vyrabel
Asi zkusim tu ceskou firmu co dela na zakazku, ale nemuzu si ted nejak vzpomenout jak se jmenujou \:

taky jsem poprvé na E30 dal maximální možné snížení Bilstein z okruhové verze lízátko, vana i tlumič výfuku byli 5cm od země ... to že se mi brutálně sjížděli pneu vnitřkama by se dalo přežít, ale že jsem škrtal i na dálnici ve vyjetých kolejích při 150km/h bylo na zabití takže jsem po měsíci zvyšoval ... někderé retardéry jsem objížděl (např do Olympie v Brně jsem jezdil přes Mc DonaldDeathbox píše:Já měl na e30 7cm od nárazníku z zemi, ale vana byla 5 vypadalo to super, ale ponaučení pro příště - už nikdynedalo se s tím jezdit, hlavně když jsem jel někam kde to neznám. Když byla vyfrézovaná cesta, musel jsem vytáhnout z kufru dřevo na podložení kol, aby ten přechod nebyl tak velký
 )
 ) Born to be for BMW
 Born to be for BMW  
  344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d
 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d