Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Vas nazor 328i

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
jacob
Klubové ID: 1536
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od jacob »

za tuhle cenu mám z německa v plny palbě, kůže etc.. stav bych řekl lepší.. ono se dá sehnat s kapkou trpělivosti, otázkou je co vyhledáváš a kolik času na to máš, jestli nechceš čekat a spokojíš se, tak to ber, ale na sídlišti bych byl dost v neklidu s bmw :)
MichalKus
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od MichalKus »

Nojo tak z nemecka je to pro mne dost problem potrebuji se zbavit stavajiciho a nemuzu byt zas bez auta navic zbytek budu brat uverem a co sem koukal na mobile.de tak me do 150 nic nenadchlo. Jinak jj na sidlisti je to na prd uz treba kuli nejakym upravickam no ale ze bych kuli 12 let staremu bmw koupil jeste dum a garaz........? :D Dobrej napad :lol:
Diablo330Ci

#23 Příspěvek od Diablo330Ci »

MichalKus píše:Nojo tak z nemecka je to pro mne dost problem potrebuji se zbavit stavajiciho a nemuzu byt zas bez auta navic zbytek budu brat uverem a co sem koukal na mobile.de tak me do 150 nic nenadchlo. Jinak jj na sidlisti je to na prd uz treba kuli nejakym upravickam no ale ze bych kuli 12 let staremu bmw koupil jeste dum a garaz........? :D Dobrej napad :lol:
Hezkej vyber!Urcite bych si ale byt Tebou zaridil hlidane parkoviste nebo pojisteni proti kradezi ktere bude kolem 10-15tis za rok coz je myslim lepsi nez prijit o auto.Na tom sidlisti je to otazka casu!Neriskoval bych to!
jacob
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od jacob »

MichalKus píše:Nojo tak z nemecka je to pro mne dost problem potrebuji se zbavit stavajiciho a nemuzu byt zas bez auta navic zbytek budu brat uverem a co sem koukal na mobile.de tak me do 150 nic nenadchlo. Jinak jj na sidlisti je to na prd uz treba kuli nejakym upravickam no ale ze bych kuli 12 let staremu bmw koupil jeste dum a garaz........? :D Dobrej napad :lol:
tak z Německa neznamená z mobile.de, tam je to nic moc, tady na fóru sou lidi co vozej super káry, ale tak jestli nemůžeš být bez auta, tak to je pak jasný :)

Garáž hned nemusíš kupovat, alespoň to hlídané parkoviště.
MichalKus
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od MichalKus »

Hm..... tak garaz nebudu muset resit pac bavoracek nebude..... :( Jednak silene drahej uver v me situaci (zacinam podnikat nemam potvrzeni a uvery typu essox......silene preplatim) a jednak tam byla muska sice by to pry vyresili ale u takle draheho auta.... ten uver to uzemnil takze asi zacnu setrit a snad neco v lete.... coz me stve pac ted budu muset delat technickou.... :? Ach jo ale jela slusne :roll:
MichalKus
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od MichalKus »

jacob...... kdyz jsme u toho mohl bys mi do budoucna nekoho doporucit? :roll:
Fantucci
Klubové ID: 1047
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od Fantucci »

co tam bylo za mušku, smím-li se zeptat?
e46 325i Touring; X5 e70 3,0d xdrive
MichalKus
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od MichalKus »

jj jednak pri klicku ve druhe poloze vubec nebyla kontrolka ASR a pak ani za jizdy kdyz sem skousel to tlacitko ani kdyz sem stim skousel neco ostrejsiho.... Pak k me nelibosti to nemelo dalku (do tel. rikali ze ma) melo najeto o 10tisic vic nez je inzerovano a mel jen maly pc....bez spotreby a td.... jo ABS mi tukalo do nohy kdyz sem to zarval ale kontrolka taky nesvitila je to normalni? Myslel sem ze by se mela taky rosvitit?
MichalKus
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od MichalKus »

Jo jeste jsem zapomnel pri brzdeni tomu klepal volant....... :( No na pohled vypadala krasne ale jinak...... u takle draheho auta by melo byt vse ok a to tedy u tohodle neni :evil: Si nedokazu predstavit co vsechno by natom nasel clovek ktery bmw rozumi :?:
Fanny

#30 Příspěvek od Fanny »

Kontrolka ABS pri brzdeni nesviti, kazdopadne na tom aute byl hlavne divnej volant...328 maj 3-ramennej
jacob
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od jacob »

MichalKus píše:jacob...... kdyz jsme u toho mohl bys mi do budoucna nekoho doporucit? :roll:
tady v klubu je "m3maniac"
MichalKus
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od MichalKus »

Aha dobre diky moc no sem celkem rad ze sem to nevzal radsi posetrim a snad v lete koupim a doufam ze lip nez je tohle :)
Odpovědět