Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Vas nazor 328i
Nojo tak z nemecka je to pro mne dost problem potrebuji se zbavit stavajiciho a nemuzu byt zas bez auta navic zbytek budu brat uverem a co sem koukal na mobile.de tak me do 150 nic nenadchlo. Jinak jj na sidlisti je to na prd uz treba kuli nejakym upravickam no ale ze bych kuli 12 let staremu bmw koupil jeste dum a garaz........?
Dobrej napad 

-
Hezkej vyber!Urcite bych si ale byt Tebou zaridil hlidane parkoviste nebo pojisteni proti kradezi ktere bude kolem 10-15tis za rok coz je myslim lepsi nez prijit o auto.Na tom sidlisti je to otazka casu!Neriskoval bych to!MichalKus píše:Nojo tak z nemecka je to pro mne dost problem potrebuji se zbavit stavajiciho a nemuzu byt zas bez auta navic zbytek budu brat uverem a co sem koukal na mobile.de tak me do 150 nic nenadchlo. Jinak jj na sidlisti je to na prd uz treba kuli nejakym upravickam no ale ze bych kuli 12 let staremu bmw koupil jeste dum a garaz........?Dobrej napad
-
- Klubové ID: 1536
- Kontaktovat uživatele:
tak z Německa neznamená z mobile.de, tam je to nic moc, tady na fóru sou lidi co vozej super káry, ale tak jestli nemůžeš být bez auta, tak to je pak jasnýMichalKus píše:Nojo tak z nemecka je to pro mne dost problem potrebuji se zbavit stavajiciho a nemuzu byt zas bez auta navic zbytek budu brat uverem a co sem koukal na mobile.de tak me do 150 nic nenadchlo. Jinak jj na sidlisti je to na prd uz treba kuli nejakym upravickam no ale ze bych kuli 12 let staremu bmw koupil jeste dum a garaz........?Dobrej napad

Garáž hned nemusíš kupovat, alespoň to hlídané parkoviště.
Hm..... tak garaz nebudu muset resit pac bavoracek nebude.....
Jednak silene drahej uver v me situaci (zacinam podnikat nemam potvrzeni a uvery typu essox......silene preplatim) a jednak tam byla muska sice by to pry vyresili ale u takle draheho auta.... ten uver to uzemnil takze asi zacnu setrit a snad neco v lete.... coz me stve pac ted budu muset delat technickou....
Ach jo ale jela slusne 

jj jednak pri klicku ve druhe poloze vubec nebyla kontrolka ASR a pak ani za jizdy kdyz sem skousel to tlacitko ani kdyz sem stim skousel neco ostrejsiho.... Pak k me nelibosti to nemelo dalku (do tel. rikali ze ma) melo najeto o 10tisic vic nez je inzerovano a mel jen maly pc....bez spotreby a td.... jo ABS mi tukalo do nohy kdyz sem to zarval ale kontrolka taky nesvitila je to normalni? Myslel sem ze by se mela taky rosvitit?