Ahoj predem pardon za nove tema ale nevedel sem kam to dat....... Schanim e36 328i coupe a nasel sem jednu v Budejicich celkem se mi libila tak by me zajimal vas nazor a jestli to auto nekdo videl a muze doporucit...... cena je dost ale co sem se koukal slusny coupe s timhle motorem.......celkem ta cena odpovida ..... nebo ne? Diky za vsechny pripominky http://www.sauto.cz/car_detail.php?filt ... id=6061986 jinak klima je samo digi.....
zatim jsem ji videl jen kratce zadny extra dukladny prohlednuti ale vypadala lepe nez na fotkach ten interier byl moc pekny co sem se koukal jinde vecina i celkem slusnych byla oproti tomuhle v dezolatnim stavu..... co se tyce motoru a td..... to ja uz nepoznam jen bezne jako kazdy bezny ridic.... osobne se mi libi ze to vypada ze o auto se dotycny majitel skutecne staral....
Prave no...... ale spis by me lakala casem upravicka jak tu nekdo daval fota toho kombila ten predek na e46 to vypadalo nadherne takze M packet bych i ozelil ale jako byl by fajn kdybych se na to...... ale to je ve hvezdach zatim pouze jednam s bazarem nevim jestli se dohodnem
vypada perfektne... na prvnim miste jdi po stavu a tohle podle fotek vypada opravdu na superstav po prvnim majiteli..M narazniky si muzes koupit vzdycky, ale koupit Mpaket a pak resit ruzny zapeklity zavady a doladovat rok detaily je na prd. Shanet auto a mit ty penize jdu do nej
vypadá fakt hooodně dobře.....a taky myslím že by to mohlo být o něco levnější....ale já osobně kdybych měl ty prachy tak za ty peníze se dá sehnat tady nebo z německa pěkný kabriolet....ale pokud chceš coupe tak bych do toho hnedka šel
diky za nazory jednou jak sem psal sem ji letme videl a vse nasvedsovalo tomu ze je oki..... zitra si pro ni jedu zaroven davam auto na protiucet tak doufam ze se dohodnem a na rudasku nebudou zavady ..........se tesim jak malej
Jinak kabriolet nechci nemam garaz takze auto bude stat na sidlisti a navic bude me jedine takze by pro mne nebyl prakticky ale pekne vypada to jo.... Jinak sel sem primo po coupe libi se mi uz par let je to takovy muj maraton a blizim se k cili
MichalKus píše:Jinak kabriolet nechci nemam garaz takze auto bude stat na sidlisti a navic bude me jedine takze by pro mne nebyl prakticky ale pekne vypada to jo.... Jinak sel sem primo po coupe libi se mi uz par let je to takovy muj maraton a blizim se k cili
tak to máme něco společného...já sem vždycky snil o BMW..když sem byl malý tak si brácha jedno pořídil a od té doby mi v hlavě hučí jen roztočená vrtule.....časem sem skončil u kabria a jednou si ho taky pořídím...je to nádherné auto...takovou siluetu co má E30 E36 a max E46 nemá žádné jiné auto...prostě nádhera.......tedka mám coupe černé v parádním stavu..vše originál o něco mín zachovalé než tvá budoucí:)...BMW ti naprosto doporučuju, zvykni si na obdiv a závistlivce BMW IS BEST !!!
Jej diky No ty zavistivce a obdiv to mi ani nerikej jak koukam pred barak sana tmava seda nenapadna....... Az tam postavim cervene kupe a dam na to letnaky tak nebudu moc spat Jjj ja ho chtel koupit pred dvema lety sem mel vybranou 325i Schnitzer ale manzelka nejak.... ted sem sam tak si jdu splnit sen Jinak parkrat sem se svezl v e30 a nato jak je to auto stary sem tedy cucel.... a e36 sice za 160 muzu mit krasnou celkem novou fabii ale ja chci radsi stary bmw ktery me osobne rika vic a rozhodne si snim vic uziju
červené coupe tam bude strašně razit...hodně lidí se pujde podívat blíž:).....já mám taky občas strach o auto když třeba jedu někam na disku...parkuju ho co nejdál a chodím kontrolovat:-D...někdy se najde blbec který má v žilách alkohol a poskáče ti auto...v mém okolí se to stalo už mockrát
jestli ho chceš tak ho kup....já sem to udělal a nelituju:)