Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Vas nazor 328i

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
MichalKus
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od MichalKus »

:D Ahoj predem pardon za nove tema ale nevedel sem kam to dat....... Schanim e36 328i coupe a nasel sem jednu v Budejicich celkem se mi libila tak by me zajimal vas nazor a jestli to auto nekdo videl a muze doporucit...... :oops: cena je dost ale co sem se koukal slusny coupe s timhle motorem.......celkem ta cena odpovida ..... nebo ne? Diky za vsechny pripominky :lol: http://www.sauto.cz/car_detail.php?filt ... id=6061986 jinak klima je samo digi.....
Fantucci
Klubové ID: 1047
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Fantucci »

vypadá docela slušně/zachovale
e46 325i Touring; X5 e70 3,0d xdrive
castro
Klubové ID: 633
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od castro »

podle mě by ta cena mohla být klidně o 30k níž ale neznám stav auta....
MichalKus
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od MichalKus »

zatim jsem ji videl jen kratce zadny extra dukladny prohlednuti ale vypadala lepe nez na fotkach ten interier byl moc pekny co sem se koukal jinde vecina i celkem slusnych byla oproti tomuhle v dezolatnim stavu..... co se tyce motoru a td..... to ja uz nepoznam jen bezne jako kazdy bezny ridic.... osobne se mi libi ze to vypada ze o auto se dotycny majitel skutecne staral....
Marrtin
Klubové ID: 4041

#5 Příspěvek od Marrtin »

vypada hezky a cena mi prijde ok. Taky jednu 328 coupe prodavam za podobnou cenu...
MichalKus
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od MichalKus »

aha a moh bys mi poslat foto na mail? m.kus@email.cz prosil bych zvenku i zevnitr sedadla a td...... mam i hozeny tena v sekci koupim :)
papyk
Klubové ID: 1181

#7 Příspěvek od papyk »

Tak z fotek vypadá very good a ta cena mi přijde přiměřená, jen škoda že není v Mpaketu.
Leveler
Klubové ID: 1133
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Leveler »

Jo jo Mpaket by tomu hodně pomohl.Však za 20tku to tam může mít:))
Je fakt že červenejch moc není :wink:
Jinak vypadá moc hezky.
MichalKus
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od MichalKus »

Prave no...... ale spis by me lakala casem upravicka jak tu nekdo daval fota toho kombila ten predek na e46 to vypadalo nadherne takze M packet bych i ozelil ale jako byl by fajn kdybych se na to...... ale to je ve hvezdach zatim pouze jednam s bazarem nevim jestli se dohodnem :oops:
DAVe_1

#10 Příspěvek od DAVe_1 »

vypada perfektne... na prvnim miste jdi po stavu a tohle podle fotek vypada opravdu na superstav po prvnim majiteli..M narazniky si muzes koupit vzdycky, ale koupit Mpaket a pak resit ruzny zapeklity zavady a doladovat rok detaily je na prd. Shanet auto a mit ty penize jdu do nej :wink:
D-E-J-V
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od D-E-J-V »

vypadá fakt hooodně dobře.....a taky myslím že by to mohlo být o něco levnější....ale já osobně kdybych měl ty prachy tak za ty peníze se dá sehnat tady nebo z německa pěkný kabriolet....ale pokud chceš coupe tak bych do toho hnedka šel
jogurt
Klubové ID: 99

#12 Příspěvek od jogurt »

ma nezavisle topeni ....... to teda cucim 8O
M3maniac Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 76

#13 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

pokud je v tom stavu jak vypada tak je cena super....a webasto nasvědčuje tomu,že auto nezažilo studené starty v zimě....vypada moc pěkně
bmwfil
Klubové ID: 687

#14 Příspěvek od bmwfil »

Pokud je vše, jak se píše tak je cena super :!:
MichalKus
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od MichalKus »

diky za nazory jednou jak sem psal sem ji letme videl a vse nasvedsovalo tomu ze je oki..... zitra si pro ni jedu zaroven davam auto na protiucet tak doufam ze se dohodnem a na rudasku nebudou zavady :D ..........se tesim jak malej :oops: :lol:
MichalKus
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od MichalKus »

Jinak kabriolet nechci nemam garaz takze auto bude stat na sidlisti a navic bude me jedine takze by pro mne nebyl prakticky ale pekne vypada to jo.... Jinak sel sem primo po coupe libi se mi uz par let :lol: je to takovy muj maraton a blizim se k cili :D
D-E-J-V
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od D-E-J-V »

MichalKus píše:Jinak kabriolet nechci nemam garaz takze auto bude stat na sidlisti a navic bude me jedine takze by pro mne nebyl prakticky ale pekne vypada to jo.... Jinak sel sem primo po coupe libi se mi uz par let :lol: je to takovy muj maraton a blizim se k cili :D
tak to máme něco společného...já sem vždycky snil o BMW..když sem byl malý tak si brácha jedno pořídil a od té doby mi v hlavě hučí jen roztočená vrtule.....časem sem skončil u kabria a jednou si ho taky pořídím...je to nádherné auto...takovou siluetu co má E30 E36 a max E46 nemá žádné jiné auto...prostě nádhera.......tedka mám coupe černé v parádním stavu..vše originál o něco mín zachovalé než tvá budoucí:)...BMW ti naprosto doporučuju, zvykni si na obdiv a závistlivce :-D
BMW IS BEST !!!
MichalKus
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od MichalKus »

Jej diky :D No ty zavistivce a obdiv to mi ani nerikej jak koukam pred barak sana tmava seda nenapadna....... Az tam postavim cervene kupe a dam na to letnaky tak nebudu moc spat :oops: Jjj ja ho chtel koupit pred dvema lety sem mel vybranou 325i Schnitzer ale manzelka nejak.... ted sem sam tak si jdu splnit sen :D Jinak parkrat sem se svezl v e30 a nato jak je to auto stary sem tedy cucel.... a e36 sice za 160 muzu mit krasnou celkem novou fabii ale ja chci radsi stary bmw ktery me osobne rika vic :P a rozhodne si snim vic uziju :D
matal Moderátor
Moderátor
Klubové ID: 119
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od matal Moderátor »

Není to sice coupe,ale saloon,ale vypadá taky libově.. a cena je podstatně nižší..

http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=37326
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
D-E-J-V
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od D-E-J-V »

červené coupe tam bude strašně razit...hodně lidí se pujde podívat blíž:).....já mám taky občas strach o auto když třeba jedu někam na disku...parkuju ho co nejdál a chodím kontrolovat:-D...někdy se najde blbec který má v žilách alkohol a poskáče ti auto...v mém okolí se to stalo už mockrát :(

jestli ho chceš tak ho kup....já sem to udělal a nelituju:)
Odpovědět