Dík, tak to se těšímDiablo330Ci píše:Prej neni 740d zrovna povedenej motor.Jinak se taky hlasim na sprintObcas Te potkavam v centru a mas to nablejskany jak psi ....-bomba

a já bych dal někdy s tebou... ten co mi prodával 328i měl 330i a tvrdil že prý ta 2,8i jede líp, nebo alespoň co jsem měl možnost porovnat s 3.0Si tak pocitově to jede líp... Potkal jsem tě jednou na vapce u OMV na Plzeňský, asi tam budeš někde blízko bydlet, ne?Diablo330Ci píše:Prej neni 740d zrovna povedenej motor.Jinak se taky hlasim na sprintObcas Te potkavam v centru a mas to nablejskany jak psi ....-bomba
určo je to subjektivní a dělá to koncepce e46, 330d se zda taky že jede huř jak načipovany TDSo. a to samy se zda že 740i jede hůř jak TDSo ale ručička stoupa sakra rychlejš.RuDoSh píše:to castro : myslim, ze to bude jen subjektivni pocit.... 3.0 jede daleko lip odspodu, tak nema ten nastup v otackach....
Cus,klidne stebou pomerim sily,ale abys nebyl zklamanej a potom neprodal ropaka.Sem to lehce poladil a mimo M5 a M3 jsem v Usti na sraze nenaselPanaque píše:Měl jsem možnost se projet ve 4.4 a i na S režim to bylo líný jak prase...AdaM5 píše:Aha no tak to mohla bejt 730i s 217 koňma.A ty s chipnutým 3.0d máš podobný koně navíc větší krouťák, prostě v tom nevidim nic zvláštního že si ho dojel, kdyby tam měl 4.4i tak si myslim že by ti ujel
E38 bych chtěl proto jak vypadá ale jezdit jako slimák za 15l a více, mě docela odrazuje![]()
Asi si pětičku nechám...
Byl by někdo ochoten si poměřit síly???
Cus,klidne stebou pomerim sily,ale abys nebyl zklamanej a potom neprodal ropaka.Sem to lehce poladil a mimo M5 a M3 jsem v Usti na sraze nenaselPanaque píše:Měl jsem možnost se projet ve 4.4 a i na S režim to bylo líný jak prase...AdaM5 píše:Aha no tak to mohla bejt 730i s 217 koňma.A ty s chipnutým 3.0d máš podobný koně navíc větší krouťák, prostě v tom nevidim nic zvláštního že si ho dojel, kdyby tam měl 4.4i tak si myslim že by ti ujel
E38 bych chtěl proto jak vypadá ale jezdit jako slimák za 15l a více, mě docela odrazuje![]()
Asi si pětičku nechám...
Byl by někdo ochoten si poměřit síly???
medvidek píše:Cus,klidne stebou pomerim sily,ale abys nebyl zklamanej a potom neprodal ropaka.Sem to lehce poladil a mimo M5 a M3 jsem v Usti na sraze nenaselpremozitele
gogoho píše:Taky bych šel na srovnání sil 750 V12 E38....326PS.........sundanej omezovač.....MAX 300 tachometrovejch.............280 zkutečnejch
COOOOO?????![]()
Hel do dehetu se mi nesertemartin33 píše:Pavle taky se hlásím![]()
ale dej bacha abys to pak raději neprodal
![]()
to víš nafta patří do kamen
![]()
T613 píše:to jsem jeste neslysel a jeste o nej motoru co se do toho davalPanaque píše:Měl jsem možnost se projet ve 4.4 a i na S režim to bylo líný jak prase...
Asi si pětičku nechám...![]()
to si teda nech sve "super delo"
nejlepší motor co se daval je jasně 4,4 když neberu 4,0 kterej ma stejnej vykon ale nema tolik elektronickejch sračiček co se pak mužou vysratPanaque píše:T613 píše:to jsem jeste neslysel a jeste o nej motoru co se do toho davalPanaque píše:Měl jsem možnost se projet ve 4.4 a i na S režim to bylo líný jak prase...
Netvrdím že mám "super dělo"... Ale prostě jsem od o litr a půl většího motoru, navíc toho Vašeho Béňačekal něco mnohem víc... obzvláště pokud tvrdíš, že to byl nej motor co se tam dáva
jde o to, ze u CR dieselu ti pripada, ze te kopne jak splasenej a taha.. ale ten osmival tahne odspodu a konstantne a ac bys to pocitove nerekl, tvoje kara by tou dobou byla nekde v tom benzinovym oparu za osmivalem.. neda se nic. taky jsem ale priznivec toho pocitu za par korun..Panaque píše:T613 píše:to jsem jeste neslysel a jeste o nej motoru co se do toho davalPanaque píše:Měl jsem možnost se projet ve 4.4 a i na S režim to bylo líný jak prase...
Netvrdím že mám "super dělo"... Ale prostě jsem od o litr a půl většího motoru, navíc toho Vašeho Béňačekal něco mnohem víc... obzvláště pokud tvrdíš, že to byl nej motor co se tam dáva
Panaque píše:A co tedy 4.4l s turbobenzínem??? Jde to vůbec? A jak moc by to bylo nenažraný?JaraX píše: navíc sazotoč, turbobenzíny sou zase jinde