Diablo330Ci píše:Prej neni 740d zrovna povedenej motor.Jinak se taky hlasim na sprintObcas Te potkavam v centru a mas to nablejskany jak psi ....-bomba
Dík, tak to se těším

Diablo330Ci píše:Prej neni 740d zrovna povedenej motor.Jinak se taky hlasim na sprintObcas Te potkavam v centru a mas to nablejskany jak psi ....-bomba
RuDoSh píše:to castro : myslim, ze to bude jen subjektivni pocit.... 3.0 jede daleko lip odspodu, tak nema ten nastup v otackach....
Cus,klidne stebou pomerim sily,ale abys nebyl zklamanej a potom neprodal ropaka.Sem to lehce poladil a mimo M5 a M3 jsem v Usti na sraze nenaselPanaque píše:AdaM5 píše:Aha no tak to mohla bejt 730i s 217 koňma.A ty s chipnutým 3.0d máš podobný koně navíc větší krouťák, prostě v tom nevidim nic zvláštního že si ho dojel, kdyby tam měl 4.4i tak si myslim že by ti ujel
Měl jsem možnost se projet ve 4.4 a i na S režim to bylo líný jak prase...
E38 bych chtěl proto jak vypadá ale jezdit jako slimák za 15l a více, mě docela odrazuje![]()
Asi si pětičku nechám...
Byl by někdo ochoten si poměřit síly???
Cus,klidne stebou pomerim sily,ale abys nebyl zklamanej a potom neprodal ropaka.Sem to lehce poladil a mimo M5 a M3 jsem v Usti na sraze nenaselPanaque píše:AdaM5 píše:Aha no tak to mohla bejt 730i s 217 koňma.A ty s chipnutým 3.0d máš podobný koně navíc větší krouťák, prostě v tom nevidim nic zvláštního že si ho dojel, kdyby tam měl 4.4i tak si myslim že by ti ujel
Měl jsem možnost se projet ve 4.4 a i na S režim to bylo líný jak prase...
E38 bych chtěl proto jak vypadá ale jezdit jako slimák za 15l a více, mě docela odrazuje![]()
Asi si pětičku nechám...
Byl by někdo ochoten si poměřit síly???
medvidek píše:Cus,klidne stebou pomerim sily,ale abys nebyl zklamanej a potom neprodal ropaka.Sem to lehce poladil a mimo M5 a M3 jsem v Usti na sraze nenaselpremozitele
gogoho píše:Taky bych šel na srovnání sil 750 V12 E38....326PS.........sundanej omezovač.....MAX 300 tachometrovejch.............280 zkutečnejch
COOOOO?????![]()
martin33 píše:Pavle taky se hlásím![]()
ale dej bacha abys to pak raději neprodal
![]()
to víš nafta patří do kamen
![]()
T613 píše:Panaque píše:Měl jsem možnost se projet ve 4.4 a i na S režim to bylo líný jak prase...
Asi si pětičku nechám...
to jsem jeste neslysel a jeste o nej motoru co se do toho daval![]()
to si teda nech sve "super delo"
Panaque píše:T613 píše:Panaque píše:Měl jsem možnost se projet ve 4.4 a i na S režim to bylo líný jak prase...
Asi si pětičku nechám...
Netvrdím že mám "super dělo"... Ale prostě jsem od o litr a půl většího motoru, navíc toho Vašeho Béňačekal něco mnohem víc... obzvláště pokud tvrdíš, že to byl nej motor co se tam dáva
Panaque píše:T613 píše:Panaque píše:Měl jsem možnost se projet ve 4.4 a i na S režim to bylo líný jak prase...
Asi si pětičku nechám...
Netvrdím že mám "super dělo"... Ale prostě jsem od o litr a půl většího motoru, navíc toho Vašeho Béňačekal něco mnohem víc... obzvláště pokud tvrdíš, že to byl nej motor co se tam dáva
Panaque píše:JaraX píše: navíc sazotoč, turbobenzíny sou zase jinde
A co tedy 4.4l s turbobenzínem??? Jde to vůbec? A jak moc by to bylo nenažraný?