Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Řazení - meziplyn

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
d.aemon

#21 Příspěvek od d.aemon »

Originál zaslal bpytlik
[B]Normalne...zastavis,vypnes motor,das tam jednicku a startujes....priskokem vpred a jedes :)

A jo, dobrý. Vidět to naživo, asi se umlátím smíchy :mhihi:
fornax

#22 Příspěvek od fornax »

Jde to úplně v pohodě. Taky jsem měl pár zážitků. Naposled v zimě u mojeho bawa. Žena volá že tam nejde dát kvalt. A fakt pedál na podlahu. Tak jsem to rozchodil. Opravdu rozjezd je :hopik2: do dvojky to:drive2: a dál pohoda:banan:
vally
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od vally »

Se známým jsme taky takhle jednou absolvovali jízdu bez spojky a fakt to jde. Rozjezd přískokem přes jedničku, popřípadě se dá pomoc napůl vymlácený baterce tlačením, pak zajízdy naskočit ( jako to dělaj v Kobře 11 ) a když dáváš meziplyn, tak se dá v pohodě i podřazovat. Ale to bylo u 120tky, u bawa bych se do toho asi nepustil...
d.aemon

#24 Příspěvek od d.aemon »

Jo, u 120ky jsem to zkoušel taky, tam mě pár odřenejch zubů nebolelo a hlavně to šlo. U Ibizy jsem si to jednou jen tak pro zajímavost lajznul a vydal jsem z převodovky takovej zvuk, že už to nikdy zkoušet nebudu. Okolí se na mě hned ohlíželo, co že to jede v tom autě za blondýnu bez řidičáku :D Takže vzhledem k tomu, že si na kvalitě svýho řízení zakládám, jsem toho jednou provždy nechal :D
Fugo

#25 Příspěvek od Fugo »

no za celejch 400Km jsem zastavoval cca 5x většinou na semaforech v Halle ale jinak řazení nahoru v pohodě kvalt tam spadne sám a dolů s meziplynem, největší ruzruch byl na hranicích když jsem popojížděl od Němců k Čechům a jak jsem tam dal 1 a startoval a ono to chytlo tak si 'Ceši mysleli že jim chci ujet. Vzhledem k tomu že ten Espace má převodovku spíše do síly a byl naloženej tak ty přískoky nebyly tak strašný, motor 2.0 12V 136PS
darmon
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od darmon »

coz mi pripomina ze sem kdysi davno kdyz sem este delal do fordu byl v nemecku pro libovou granadu, ktera ovsem mela v prdeli automat kterej sem tu mel, to auto jen couvalo. Z duvodu uspory (precejen to bylo auto za cca 30tisic :) mne majitel toho auta dotah na strazny, tam na mne cekal na cesky strane kolega s lanem aby sme pokracovali do prahy, takze nezbyvalo nez hranici procouvat, to bylo show
vally
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od vally »

Originál zaslal darmon
[B]coz mi pripomina ze sem kdysi davno kdyz sem este delal do fordu byl v nemecku pro libovou granadu, ktera ovsem mela v prdeli automat kterej sem tu mel, to auto jen couvalo. Z duvodu uspory (precejen to bylo auto za cca 30tisic :) mne majitel toho auta dotah na strazny, tam na mne cekal na cesky strane kolega s lanem aby sme pokracovali do prahy, takze nezbyvalo nez hranici procouvat, to bylo show

Známej měl taky sedmičku a taky mu na ní odešel automat a taky zařadil jenom couvačku. Chudák couval domů skoro 70 kiláků.
T.o.m.

#28 Příspěvek od T.o.m. »

To mi připomělo to video od Kriznika, jak ten polský fiat jezdí po zadu.:australan
vir2l
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od vir2l »

couvat 70km :D :D :D
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#30 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

to je skoro jako jet s jesterkou co ma Vmax 15km/h skoro 30km v kuse.... zadna prdel, kdyz clovek honi tu mrchu s rizenim zadnich kol po okrsce nekdy v breznu :-))
“Ability is what you're capable of doing.”
T.o.m.

#31 Příspěvek od T.o.m. »

..už to vidím, zápas s ještěrem.:-)
vally
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od vally »

No abych to uvedl na pravou míru, on není tak úplně normální, je takovej trošku ..... blázen. Každopádně měl asi celé odpoledne co dělat.
vally
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od vally »

Originál zaslal Hanz
[B]to je skoro jako jet s jesterkou co ma Vmax 15km/h skoro 30km v kuse.... zadna prdel, kdyz clovek honi tu mrchu s rizenim zadnich kol po okrsce nekdy v breznu :-))

To musí bejt docela prča, už jsem toho viděl hodně, ale ještěrku na okrsce :eek: :D :D
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#34 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

hlavne pekna kosa, byla to ta mala bez kabinky :-))) a uz vubec nemluvim o jizde s BELAZEM /takovej ten drobek co je vedenej jako stavebni stroj a pro sichr jezdi jen v dolech a lomech/ ... ma trosku "jiny" rozmery --- cca 3m sirka, 10m delka a nejaky 4m vyska... roztomilej broucek
T.o.m.

#35 Příspěvek od T.o.m. »

BELAZEM - to je cabrio, že jo?;-)
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#36 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

mno, pro ridice spis barak, pro kameni na vyhrivane korbe jo:-)
T.o.m.

#37 Příspěvek od T.o.m. »

No1:lool:
Kde jsi k těm vzrušujícím zážitkům, z manipulace s těmito stroji, přišel.
stealth
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od stealth »

Originál zaslal Hanz
[B]mno, pro ridice spis barak, pro kameni na vyhrivane korbe jo:-)

Vyhřívaná korba, luxus, to nemá ani prezidentská 7 :ucta: :mhihi:
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#39 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

myslim ze by se jeste nejaky nasly .-) vezl jsi nekdy v nejvetsi spicce pres cely mesto zahradni trakturek, protoze nemuzes vyjet s autem, nebot je blokly autem /invalidou/ i s vlekem /vazne borec/... a musis ho nutne odvezt, jinak kocka prestane blejt a krava s+at...
jedes si tak kilak-dva za hodku mestem, tvaris se cool, benga te mijej a jen kroutej hlavou, autobusak te tlaci pred sebou na kruhaku za tahleho troubeni asi 5cm od ucha... hardcore!!!
stealth
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od stealth »

:lool: :lol2: To musí bejt dokonale psychedelickej zážitek !!!! :lol2:
Odpovědět