Jde to úplně v pohodě. Taky jsem měl pár zážitků. Naposled v zimě u mojeho bawa. Žena volá že tam nejde dát kvalt. A fakt pedál na podlahu. Tak jsem to rozchodil. Opravdu rozjezd je :hopik2: do dvojky to:drive2: a dál pohoda:banan:
Se známým jsme taky takhle jednou absolvovali jízdu bez spojky a fakt to jde. Rozjezd přískokem přes jedničku, popřípadě se dá pomoc napůl vymlácený baterce tlačením, pak zajízdy naskočit ( jako to dělaj v Kobře 11 ) a když dáváš meziplyn, tak se dá v pohodě i podřazovat. Ale to bylo u 120tky, u bawa bych se do toho asi nepustil...
Jo, u 120ky jsem to zkoušel taky, tam mě pár odřenejch zubů nebolelo a hlavně to šlo. U Ibizy jsem si to jednou jen tak pro zajímavost lajznul a vydal jsem z převodovky takovej zvuk, že už to nikdy zkoušet nebudu. Okolí se na mě hned ohlíželo, co že to jede v tom autě za blondýnu bez řidičáku Takže vzhledem k tomu, že si na kvalitě svýho řízení zakládám, jsem toho jednou provždy nechal
no za celejch 400Km jsem zastavoval cca 5x většinou na semaforech v Halle ale jinak řazení nahoru v pohodě kvalt tam spadne sám a dolů s meziplynem, největší ruzruch byl na hranicích když jsem popojížděl od Němců k Čechům a jak jsem tam dal 1 a startoval a ono to chytlo tak si 'Ceši mysleli že jim chci ujet. Vzhledem k tomu že ten Espace má převodovku spíše do síly a byl naloženej tak ty přískoky nebyly tak strašný, motor 2.0 12V 136PS
coz mi pripomina ze sem kdysi davno kdyz sem este delal do fordu byl v nemecku pro libovou granadu, ktera ovsem mela v prdeli automat kterej sem tu mel, to auto jen couvalo. Z duvodu uspory (precejen to bylo auto za cca 30tisic mne majitel toho auta dotah na strazny, tam na mne cekal na cesky strane kolega s lanem aby sme pokracovali do prahy, takze nezbyvalo nez hranici procouvat, to bylo show
Originál zaslal darmon coz mi pripomina ze sem kdysi davno kdyz sem este delal do fordu byl v nemecku pro libovou granadu, ktera ovsem mela v prdeli automat kterej sem tu mel, to auto jen couvalo. Z duvodu uspory (precejen to bylo auto za cca 30tisic mne majitel toho auta dotah na strazny, tam na mne cekal na cesky strane kolega s lanem aby sme pokracovali do prahy, takze nezbyvalo nez hranici procouvat, to bylo show
Známej měl taky sedmičku a taky mu na ní odešel automat a taky zařadil jenom couvačku. Chudák couval domů skoro 70 kiláků.
to je skoro jako jet s jesterkou co ma Vmax 15km/h skoro 30km v kuse.... zadna prdel, kdyz clovek honi tu mrchu s rizenim zadnich kol po okrsce nekdy v breznu )
Originál zaslal Hanz to je skoro jako jet s jesterkou co ma Vmax 15km/h skoro 30km v kuse.... zadna prdel, kdyz clovek honi tu mrchu s rizenim zadnich kol po okrsce nekdy v breznu )
To musí bejt docela prča, už jsem toho viděl hodně, ale ještěrku na okrsce
hlavne pekna kosa, byla to ta mala bez kabinky )) a uz vubec nemluvim o jizde s BELAZEM /takovej ten drobek co je vedenej jako stavebni stroj a pro sichr jezdi jen v dolech a lomech/ ... ma trosku "jiny" rozmery --- cca 3m sirka, 10m delka a nejaky 4m vyska... roztomilej broucek
myslim ze by se jeste nejaky nasly .-) vezl jsi nekdy v nejvetsi spicce pres cely mesto zahradni trakturek, protoze nemuzes vyjet s autem, nebot je blokly autem /invalidou/ i s vlekem /vazne borec/... a musis ho nutne odvezt, jinak kocka prestane blejt a krava s+at...
jedes si tak kilak-dva za hodku mestem, tvaris se cool, benga te mijej a jen kroutej hlavou, autobusak te tlaci pred sebou na kruhaku za tahleho troubeni asi 5cm od ucha... hardcore!!!