No ja ji nasel celkem hned, ale byla tma neprisel jsem na to jak vyndat a nasili se mi pouzivat nechce.
Zajimalo by me jak se nastavuje sklon elektricky operky - hejbu vsim mozny a operka nic a nebo se hejbe jen nahoru a dolu.
A taky jestli se mi to zda a nebo je opravdu nejak souvislost mezi tempomatem a zapnutyma steracema - tedy kdyz je mam pusteny za deste, tak nemuzu pustit tempomat - je to vlastnost nebo vada?
KAMIL740 píše:ja zas po 2letech zjistil ze je v kastliku baterka a to jeste diky jaraxovi
No ja na tu baterku prisel asi pred 3 mesici kdys jsem uklizel auto. Rikam si proc tam sviti ta cerna vec na boku kasliku a proc to jde tak blbe vytahnout? A pak jsem nekde na netu zjistil ze je to baterka. Ale ta moje nechce svitit po vytazeni. Takze musim vymenit baterii.
Obcas po nastartovani nefunguje zmena tuhosti serva a je steklej BC - podle predchoziho majitele to dela po odblokovani TV za jizdy. Da se to nejak vyresit treba i za cenu zablokovani TV za jizdy? Pripadne kde? Po chvilce se to ale rozjede, takze mi to tak nevadi jako to, ze mi ted po nastartovani casto zustava svitit kontrolka (asr/dsc) - proste zlutej trojuhelnik s vykricnikem v kolecku se sipkou - vcera a dneska porad a predevcirem jsem odjel, zastavil, zhasl motor, znova nastartoval a zhasla. Kdyz jsem to zkousel pred koupi, tak to samozrejme nedelalo.
Jde me spis o to kam to v Brne dat (dobre reference, zkusenosti, nejaka normalni cena - nemusi byt super nizka, ale ne 10 000 za prepojeni dvou dratu) pokud to nejde jednoduse diagnostikovat a opravit.
Cau, mám takovej problém zajímalo by mě jak funguje ten čudlik napravo od čudlíku zapínaní/vypínání klimatizace. Na tom čudlíku jsou vyobrazeny A v kroužku a vedle něho je jen kroužek. Díky
Pri prepnuti na A v krouzku sa aktivuje automaticke pachove cidlo, ked vojdes do nejakeho smradu, dymu a podobne, okruh sa automaticky prepne na vnutorny, aby to nenasavalo pachy zvenku. Klasicky krouzek je zapnutie vnutorneho okruhu.
Cau, mam problém když beží i když neběží klima tak mi to do auta pouští chladný vzduch hlavně tedy na nohy a občas i vrchem. Nevím co mam dělat. Muže třeba bejt chyba že mam špatně nastavenou klimu nebo výdechy? Díky za každou radu.