Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e34 TDs nastartovalo a pak zdechlo a už nic....
Tompo píše:Co se MB týče, tak máš pravdu, znal jsem jednu 300D, která měla 700000km a šla jak lusk...
S těmi čerpadly - hážeš tu pěkný cifry, ale nové se dá sehnat za cca 17000,-
To co každej nabízí za 20 jako nové tak to jsou repasované.
http://obchod.autokelly.cz/#PATH=376180 ... T=0|LNG=0|
-
za 7tis ti čerpadlo jen seřídí a přetěsní,ale na druhou stanu ho vždycky celé rozeberou a vymění všechna těsnění a pouzdra,pístek co dělá tlak tak mě stál kolem litru navíc,bavím se o cenách v BOSCH diesel servisu,když ti neodejde el.hlava tak se kolem sedmi tisíc pohybuješ bez problémů,
takže si myslím pokud netankuješ humus tak ti hlava ani jen tak neodejde
Pístek v rozdělovací hlavě se nedá samostatně vyměnit, mění se vždy celá rozdělovací hlava s pístkem. Pístek je vždy spárovaný s rozdělovací hlavoubeny-maser píše:za 7tis ti čerpadlo jen seřídí a přetěsní,ale na druhou stanu ho vždycky celé rozeberou a vymění všechna těsnění a pouzdra,pístek co dělá tlak tak mě stál kolem litru navíc,bavím se o cenách v BOSCH diesel servisu,když ti neodejde el.hlava tak se kolem sedmi tisíc pohybuješ bez problémů,

-
oldaf píše:Pístek v rozdělovací hlavě se nedá samostatně vyměnit, mění se vždy celá rozdělovací hlava s pístkem. Pístek je vždy spárovaný s rozdělovací hlavoubeny-maser píše:za 7tis ti čerpadlo jen seřídí a přetěsní,ale na druhou stanu ho vždycky celé rozeberou a vymění všechna těsnění a pouzdra,pístek co dělá tlak tak mě stál kolem litru navíc,bavím se o cenách v BOSCH diesel servisu,když ti neodejde el.hlava tak se kolem sedmi tisíc pohybuješ bez problémů,
takže si myslím pokud netankuješ humus tak ti hlava ani jen tak neodejdeA rozdělovací hlava pokud není z číny stojí 300Usd
já měl za to, že se dá větší a díru pro něj vylapují podobně jako je to u válců,nebo to tak není?
takže od května jsme jezdil se žhavenim natvrdo přes spínač a sral jsem na celej pekáč.
minulej týden jsme přitáhnul domu TDS na díly a započal laboraci.už mi to žhaví a chytá jako dříve,na vinně žhavící relé,které nepustilo proud na žhavky a jeden kabílek co byl v pofidérním stavu a ve finále to dělalo takovej bordel,že nešlo přijít na to kde je chyba.takže jsem měnil kus za kus a povedlo se.
teď už jen rozhejbat abs,ale to je jinej topic a otevírání deklu vzadu.
BMW forever
minulej týden jsme přitáhnul domu TDS na díly a započal laboraci.už mi to žhaví a chytá jako dříve,na vinně žhavící relé,které nepustilo proud na žhavky a jeden kabílek co byl v pofidérním stavu a ve finále to dělalo takovej bordel,že nešlo přijít na to kde je chyba.takže jsem měnil kus za kus a povedlo se.
teď už jen rozhejbat abs,ale to je jinej topic a otevírání deklu vzadu.
BMW forever