- ruzovy na kraji ktory sa vyuziva na nepretrzite hladanie programov
- dalsie 2 vstupy na prijem obrazu za jazdy. Pri pripojeni len 1 vstupu za jazdy pri rychlostiach nad 40km/h to obcas sekne. Pri pripojeni 2 vstupov to funguje zhruba do 130-140km/h.
Ak nieje pripojeny ruzovy vstup na kraji tak na zaciatku to najde programy ale po zvoleni jedneho sa ostatne stratia (pretoze to nema antenu na scanning a preto nic nenajde).
Bohuzial mam len 2 antenne kable

TV zosilovace z ktorych idu anteny su v C blokoch vzadu:
- Antenna amplifier Diversity - moze mat 1 alebo 2 vystupy na koax pre TV. Je napajany z antenna tuneru ktory je hned vedla neho (cez plochy konektor s 8 pinmi).
- Antenna amplifier - zosiluje signal pre viacero zariadeni, i napr. dialkove ovladanie a TV. Existuju verzie 434MHZ, 315MHZ, 868MHZ. Pri vyberu "nespravnej" vraj nefunguje dialkove. Pri tej krabicke je i slucovac ktory ma vstupy na 2 koaxy a 1 vystup (3 vedla seba).
U oboch zosilovacov existuje verzia pre TV function & Rear display screen ktoru potrebujem. Je otazka ktory zosilovac je nutne vymenit aby boli 3 TV koaxy. Podla http://www.bimmerfest.com/forums/showth ... 302&page=2 vyzera ze je to Diversity amplifier. Ma s tym niekto skusenosti? Snejk to Hurvajsovi robil ale uz si presne nepameta ktory zosilovac je ten spravny na vymenu.
Otazka je, ako ten Diversity amplifier funguje v pripade ze ma 2 vystupy na koax. Kde sa vezme ta druha antena? Lisia sa nejak anteny v zadnom skle u pred/po FL? Vymena skla neprichadza v uvahu

Pripajat len 1 antenu na Diversity amplifier (a z tej mat potom 2x koax) moc nedava zmysel, to by asi lepsie fungovalo urobit split za zosilovacom (jeden by siel do ruzoveho vstupu na scanning a druhy na prijem za jazdy).
Dalsia moznost je pouzit neorigo pasivnu antenu a pripojit ju na origo Diversity amplifier, ale s vertikalnou polarizaciou. Pripadne neorigo aktivna antena nalepena vzadu vertikalne bez vymeny zosilovaca.