Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e65 2005 - jak na aktualizaci jednotek ?
- Sweden
- Klubové ID: 2669
Jardo aktualizace jednotek a sni spojene pristaveni auta zavisi na zaplneni tve dilny anebo je to tak nejak jedno a auto je mozno pristavit tak rikajic "kdykoliv" protoze staci ze ho strcis nekde bokem a nepotrebujes ho mit primo na dilne?
Ja jen ze bych rad aktualizoval vsechny jednotky ktere je mozno aktualizovat,co jsem pres Inpu koukal tak vsude je puvodni soft.
Dost casto jsem pres vikend na Olomoucku,kdyby bylo mozno rad bych se stavil,jenom s tvojim pracovnim zaneprazdnenim je trochu problem
Jinak sry za OT.
Ja jen ze bych rad aktualizoval vsechny jednotky ktere je mozno aktualizovat,co jsem pres Inpu koukal tak vsude je puvodni soft.
Dost casto jsem pres vikend na Olomoucku,kdyby bylo mozno rad bych se stavil,jenom s tvojim pracovnim zaneprazdnenim je trochu problem

Jinak sry za OT.
E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
- vlastnemec
-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
- aktualizaci SW dělám za 1500kč celé auto, problém ted je že momentálně nemám dost silný zdroj, během pár týdnu to vyřeším a aktualizace zase budou,
- víkend je idealní termín, jelikož auto pouští stěrače, kalibruje DD a krásně tancuje atd, a já kolem toho musím běhat a hlídat to,
- auta s nabastlenou výbavou(rozumněj cokoliv dodělanýho proti serii, např face monitor) nejdou přehrát přes Istu a musí se udělat přes winkfp, ale taky se dá,
- víkend je idealní termín, jelikož auto pouští stěrače, kalibruje DD a krásně tancuje atd, a já kolem toho musím běhat a hlídat to,
- auta s nabastlenou výbavou(rozumněj cokoliv dodělanýho proti serii, např face monitor) nejdou přehrát přes Istu a musí se udělat přes winkfp, ale taky se dá,