Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e65 2005 - jak na aktualizaci jednotek ?
-
- Kontaktovat uživatele:
Mne aktualizácia vyriešila kopanie automatu pri podradovaní 2-1. Radí to teraz úplne zamatovo za každých podmienok. Fakt po update automatu je to iné auto úplne, reakcie rýchlejšie, rýchlejšie zamkne menič atd.
A dá sa aktualizovať každý 1 modul v aute. Potrebuješ funkčný kábel, a INPA balík softwaru (WinKFP), ale je s tým trochu problém aby všetko fungovalo správne, hlavne ak máš novší OS a 64bit ako ja.
Keby niekto v BA chcel, tak mu môžem urobiť aktualizácie.
A dá sa aktualizovať každý 1 modul v aute. Potrebuješ funkčný kábel, a INPA balík softwaru (WinKFP), ale je s tým trochu problém aby všetko fungovalo správne, hlavne ak máš novší OS a 64bit ako ja.
Keby niekto v BA chcel, tak mu môžem urobiť aktualizácie.
-
- Kontaktovat uživatele:
Dá sa to zvládnuť aj svojpomocne, keď máš kábel, samotný postup je jednoduchý v WinKFP nájdeš ECU family podľa ZB number a dáš Programm, odklikneš OK, a počkáš kým všetko prebehne, horšie je zostaviť celý ten software v PC tak aby fungoval, aktualizovať SP daten súbory, atď. Na všetko sú návody na nete, dosť rozsiahle, treba sa pohrať, byť trochu PC zdatný, a vedieť po anglicky.
Vždy je tam riziko že brickneš ten modul, keď počas aktualizácie vybehne nejaká chyba (napr. kvôli poklesu napätia, keď je slabá batéria atď), ale to už ty neovplyvníš, to riziko tam bude vždy, potom asi bude treba vytiahnuť ten modul, a nanovo nahrať program do EEPROM cez nejaký programátor, nič zložité pre niekoho čo sa tým zaoberá, ale neviem ešte som sa s tým nestretol, takto to chodí pri flashovaní ECU motora (zaoberám sa chiptuningom), a myslím si že s tými modulmi to bude rovnaké.
Vždy je tam riziko že brickneš ten modul, keď počas aktualizácie vybehne nejaká chyba (napr. kvôli poklesu napätia, keď je slabá batéria atď), ale to už ty neovplyvníš, to riziko tam bude vždy, potom asi bude treba vytiahnuť ten modul, a nanovo nahrať program do EEPROM cez nejaký programátor, nič zložité pre niekoho čo sa tým zaoberá, ale neviem ešte som sa s tým nestretol, takto to chodí pri flashovaní ECU motora (zaoberám sa chiptuningom), a myslím si že s tými modulmi to bude rovnaké.
Nechce se mi zakladat nove tema tak to pisnu sem - chtel bych "zaktualizovat" navi z 01 na 03. V olomouci je nejakej borec co rozprodava dily z e65 (rv2007) a modul ma.. Tak jsem se s nim chtel dohodnout ale nema mapy abych to vubec vyzkousel, ze to spravne cte.. No a ted ten dotaz - nemel by nejakej dobrak kolem olomouce prosim mapy na dvd? Samozrejme nejaky vypalovany.Abych to vzal a zajel za borcem a vyzkouseli jsme to... Dnes navecer. Pojedu ze slovenska, muzu za odmenu dovest nejake slovenske pivka
ne ze by stali za moc
))

Jaraxi diky, to uzitecny info s tim sw number, bych nevedel. Ok tak ja bych se stavil teda, orientacne kolem sesty.. Aspon te poznam 
A jinak Snejk mel, ale za 9k. Jsou to dardy no, uplne se mi do toho nechce ale ta moje 01 ani nefunguje (necte) a jezdit furt s mobilem mi prijde v e65 takovy nedustojny

A jinak Snejk mel, ale za 9k. Jsou to dardy no, uplne se mi do toho nechce ale ta moje 01 ani nefunguje (necte) a jezdit furt s mobilem mi prijde v e65 takovy nedustojny