- jaká eko kůže? sedma má na volantu právě nějakou lepší pevnou kuži, sám to ted řeším, jelikož bych ho chtěl přešít, ale všichni maj tu takovou tu hladkou kuži jenom.Arnie_one píše:Nejde o vrzani, to u E65 neslysim e E53 na tom tak super neni, ale prikladam tvrdemu podvozku, ale mluvim o evidentne kvalitnejsich materialech, viz tehn hnusnej volant s eko kuze u E65.
Rikam je to vec pohledu, 100 lidi 10 nazoru a tak to ma byt. Laka me se podivat na tvoji E65 kdyz rikas ze to je tak velky rozdil.
- moji sedmu si klidně mužeš přijet omrknout, rád tě i svezu a ukážu potenciál toho auta
- sám jsi psal jak nepotřebuješ výbavu, ted dáš kotel za dodělání hydrokufru, pochybuju že to někdo dodělá do 10k, já jsem schopen to dodělat tak za 20k, ale stejně bych do toho asi nešel to dodělávat, je škoda zbytečně plývat časem a dávat výbavu do aut který budou furt socky (vím tom moc dobře, sám jsem měl sedmu socku a narval jsem do výbavy přes 200k!!! stejnou chybu jsem už s druhou sedmou naštestí neudělal)