"co tu máme všichni"? Někdo tu jezdí se 745i pod 9 litrů? Nevěřimvlastnemec píše:No BMW aspoň uvedla kombinovanou která je nejblíže skutečné co tu máme všichni a dá se udělat daleko nižší. U audi uvedená je od skutečné hodně vzdálená.kurevtor píše:A ta spotřeba ze srovnání: 8,3 litru / 100km mimo město.....

leda, že by se jelo 60km z kopce
Všechny automobilky v tomhle lžou některé více jiné méně ale koncern v tomhle vede
Udělej si int. facelift a nebudeš mít na co nadávat. BMW e65 pustilo do světa 2001 a kdy audi D3? kolik tam chybí technologií oproti e65? Nové modely se začínají vyvíjet s uvedením předchozího modelu na trh, tak ji ten idrive odpusť byli první co ho udělali a potom to začali všichni kopírovat + body pro BMW jakmile vyšel nightvision v MB w221 tak ho dali do faceliftu e65 a nečekali až na f01.kurevtor píše:A co se týče písniček z CD meniče - Ano, číslo songu je na té mini liště, ale to neřešim. Moje výtka se týkala toho, že si pustíš CD z měniče a chceš track 18 - tak musíš počkat až ti naskočí track 01 a pak 17x posunout track o jeden song. Z nějakýho chytrýho důvodu ale nemůžeš kliknout na CD a zobrazit seznam stop a vybrat ji přes iDrive.Takže u jednoho CD to jde a u zbylých šesti to nejde. Demence.

facelift interiéru jsem zvažoval, ale nejsem zastáncem bastlení
 Navíc to zas tolik lepší není, dokud zůstává hnusná šedivá.
  Navíc to zas tolik lepší není, dokud zůstává hnusná šedivá. jinak já jsem tyhle věci autu samozřejmě dávno odpustil
 Ale když se to tu řeší tak to prostě zmíním...
  Ale když se to tu řeší tak to prostě zmíním...Hanz: V zorném poli?
 Ale jdi ty. Mnohem víc ti v zorném poli září displej, který nejde vypnout, než potenciálně podsvícený ukazatele průduchů. (a proto to má audi červené, protože červená barva očím v noci nevadí a neoslňuje)
 Ale jdi ty. Mnohem víc ti v zorném poli září displej, který nejde vypnout, než potenciálně podsvícený ukazatele průduchů. (a proto to má audi červené, protože červená barva očím v noci nevadí a neoslňuje)