Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e66 745i - divný pazvuk z motoru
-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
no moc častá závada to není, teda jak u koho, ale nějak vyrazně rozpadený rozvody řešil u dvou aut z cca 60ti z N62 co mi sem jezdí, a další pak dva lidi měli rozpadenou jen vodící lištu která jde vyměnit bez demontáže hlav, pokud se ti rozpadlá nějaká jiná lišta, tak je to motor ven, hlavy dolů, a cenově spíš minimálně 60k, ale mužeš mít rozpadanej jen napínák u řidiče, ten si vyměníš i sám, investice cca 1300kč, na eshopu jde koupit i do litru a vyměníš si ho sám.
EDIT
http://bmwfans.info/parts-catalog/E66/E ... n_cyl_5_8/
díl č.12,
mužeš ho vyhodit ven a podívat se jestli není rozpadenej, uvidíš ho u řidiče ve předu na hlavně,
EDIT
http://bmwfans.info/parts-catalog/E66/E ... n_cyl_5_8/
díl č.12,
mužeš ho vyhodit ven a podívat se jestli není rozpadenej, uvidíš ho u řidiče ve předu na hlavně,
Snažím se Snejkovi dovolat, ale to snad není ani možné. Dneska to zachrastilo jen občas, jako když u kola špatně přehazuje přehazovačka
. Vypadá to fakt na rozvody. Pokud by byla rozpadlá lišta, tak by to rachtalo neustále ne? Připadá mě, že je to podobný, jako když odešel napínák u rozvodů u Fabie.

Tak jsem byl u Snejka v jeho království. Ještě jednou mu díky, že se mě, tak pečlivě věnoval. Rozvody to nebudou a vypadá to možná na klima kompresor. Uvidíme, až sundám řemenici. Motor mě projel diagnostikou a udělal se mnou kontrolní testovací jízdu. Spadl mně kámen ze srdce, když mně řekl, že motor je v cajku. PS.: má tam pěknou E66 750Li v individuálu, trošku jsem slintal
. Snejk je příjemný a ne, jako někteří protivní mechanici, kdyby byli všichni jako on, tak by bylo hned líp
.

Když jsem na youtube poslouchal video, tak mě napadlo, jestli to ještě nemůže dělat vakuová pumpa. Ta je přeci kousek pod víčkem na nalívání oleje. Já jen, že mám v práci známého co má 745i "dělá mu to trošku větší rachot" a když s tím byl u člověka, který dělá BMW na Chomutovsku, tak podle něj to je vakuová pumpa. Každopádně určitě se to pozná po sundání řemenu... Jinak je to jen taková rada