Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
745i špatné starty
Ahoj baworaci... mám menší problem se svojí 745i e65. Jde o to, že když mi auto stojí cca 3 dny, tak když ho nastartuji, tak běží asi 7 válců, vyhodí mi to chybu a rozsvítí se mi kontrolka motoru. ( auto je jinak garážované ). Každopádně mi pak stačí lehce přidat plyn a chyba s kontrolkou motoru zhasne a motor běží bez problemu. Tím pádem nevím kde je chyba. Jinak auto mám na LPG. Předem děkuji za jakékoliv rady. Jen taková poznámka... minulý víkend jsem koukal na svíčky, které mi byli montované s LPG přestavbou a jsou to NGK R line se 4 kostřícími elektrodami.
Dobře zkusím jet na diag.. jinak původní svíčky už nemám. Nechal jsem u toho mechanika co dělá LPG. Jen co si matně pamatuji, tak to byli Bosch, ale už take nevím jaké. Tyhle mi dal místo těch původních ale ty původní co mi ukazoval byli už špatné. Říkal, že už tam byli moc dlouho. Ty nové už tam mám cca 8 měsíců a až teď to takhle blbne. Tento týden zkusím zajet na diag a uvidím co mi to ukaže.
- vlastnemec
Tento typ NGK tam zrovna mám. Mám na nich najeto 10000km na LPG. Takže pochybuji , že by byli špatné. Jedině že by byla nějaká vadná. Každopádně na diag. jsem domluvený až na příští týden a pokud se ukaže vadná cívka, tak půjdou všechny vyměnit i se svíčkama a bude klid
je pravdou, když jsem na cívky koukal, tak jedna má výrobní číslo 2005 ale ostatní jsou 2002. Tím pádem jsou ještě orig. z výroby
natož že mám 330000km najeto je to slušná výdrž 

- vlastnemec
Tak to urcite vymenim všechny. Je to lepší nez jen jednu nebo dvě. Je pravdou, ze auto opravdu pojede lip. Kolega z práce ma sedmu se stejným motorem a ten si nechal měnit všechny cívky protože měl s nima velké problémy. Jinak říkal, ze po výměně mu auto jede daleko lépe nez před tím. Co se jinak týká těch civek je jedno od jaké značky je koupím? Mam totiž v hledáčku značku Huco je to dokonce německy výrobce a dává 5 let záruku na své výrobky.
- vlastnemec
- vlastnemec
Do té Itálie si vem ještě 8 boschek abys vůbec dojel, že je to kvalita jsem myslel ironicky jestli to nebylo dost poznat tak sorry. Někdo je tady taky hodil do e65 životnost pár měsícůJames745 píše:Zitra budu objednavat. Všech 8 cívek od Huco za 4900,- což je paráda. Tím pádem by měli přijít v pondělí a hnedka je aplikuji do motoru. Jsem pak zvědavý jak si bude vrnět. Letos jedu do itálie a tak potřebuji aby bylo vše v pořádku.

edit: pár měsíců = opravdu 2 měsíce

- Sweden
- Klubové ID: 2669
Poslechni kluky mají zkušenosti,až se postupem času prokoušu v preventivních opravách k cívkám tak půjdu taky do Bosch.Myslím že JaraX i Snejk je právě taky doporučují.
Beru za 4900,-je celkem luxus,ale i tak bych vzal Bosch,ty budou asi více vyzkoušené a ověřené,co se případné reklamace Beru týče tak souhlas s vlastnemec.Nebo pro jistotu napiš Jaraxovi ať ti kvalitu Bosch cívek potvrdí.
Beru za 4900,-je celkem luxus,ale i tak bych vzal Bosch,ty budou asi více vyzkoušené a ověřené,co se případné reklamace Beru týče tak souhlas s vlastnemec.Nebo pro jistotu napiš Jaraxovi ať ti kvalitu Bosch cívek potvrdí.
E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
Paráda v tom případě dekuji za radu. Jinak taky mě toho čeká trošku vice na opravu. Musím ještě udělat přední ( nové kotouče ) prože kopou uplně šíleně a hlavně když jedu 150 po dálnici a dobržďuji. No a pak jestě zadní a v práci si pročistím ještě sací kolektor a vyměním těsnení. Každopádně zítra nakonec objednám cívky od Bosche