Čauvec, prosím vás o radu, jestli nemá někdo zkušenost, v e65 4,0d se mi objevil olej ve vodě, voda v oleji není a auto se nijak nepřehřívá a olej v motoru taky neubývá, chci se zeptat jestli to nemůže být nějakej výměník z převodovky nebo tak něco. Všem děkuju za jakoukoliv radu
tak samozřejme je tam vyměník pro automat tzn olej automatu/chladící kapalina, ale ten sem nikdy neviděl špatný, ale projistotu bych mrknul do automatu i když u M67 bude problém asi někde jinde, klidně to může být hlava.
závidím tvoji odvahu pořidit M67
Pokud A8, tak jedině 4.2V8 benzín. Na audiklubu moc dobře ví proč . Kdysi jsem chtěl A6 a taky mě byl doporučen 4.2 V8 beňon.
Přesně jak píšeš..jedině 4.2i..nejlépe staré MPI..protože FSI už taký žádná výhra...Co se týká 8 hrnků v ropě u audi..tak již stará 3.3tdi.v d2 dokázala majiteli zahýbat rozpočtem ..co se týká d3 tak určitě nebrat 4.0 tdi...to je krám..lepší je již 4.2 tdi..ale i tak... je tam velké potencionální riziko... Vlastně i stařičká v6 2.5 tdi byl šlágr ..Jinak všechny nafty od audi..tedy v6..at 2.5...či 3.0 tdi..ze všech teče olej... ještě jsem neviděl suchý motor...