Čus kluci, potřebuji poradit jak mám spárovat svoji Sony Xperia Z1 s iDrive? Mám ve výbavě i tel. Profesional a nedaří se mi auto s mobilem dát dohromady. Nějak se mi podařilo je spárovat, ale nereaguje to. Když volám na mobil tak to nejde přes handsfree. Takže to nefunguje.
MOD fishmaker : nemusíš dávat tak velký obrázek
Přílohy
Sparovany auto s mobilem
screenshot_2015-08-15-19-35-27_639.jpg (35.52 KiB) Zobrazeno 3445 x
jj zkoušel sem to...funguje to...ale kvalita otřesná...navíc MONO...
jestli máš BT poznáš nejlíp tak, že vlezeš do kufru...odtáhneš ten dekl na levý straně...a uvidíš tam jednotku, na který bude logo BT a párovací kod...jako na obrázku jak je ten Siemens
Přílohy
bt_jednotka.jpg (199.08 KiB) Zobrazeno 3392 x
bt_jednotka_2.jpg (182.62 KiB) Zobrazeno 3393 x
First EX : BMW e38 740i 6/1995 Second car : BMW e66 745Li 3/2002 Third EX : BMW f01 740i 3/2009
Celá ta stříbrná krabička je BT ? divný, že to není nikdy v Idrive, alespon to nemám, na videu to vidět je. Ale jestli je to hrozný tak to asi nemá ani cenu zkoušet na hudbu.
Pokud máš telefon Professional (SA638) tak nemáš BT
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
přesně jak píše JaraX, stačí vyměnit pouze telematiku, která bude mít BT
Mimochodem, zvuk přes BT sice funguje, ale je to strašný, stejně jako AUX.
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
JaRaX: mám klávesnici a pak klasiku vyndavací telefon a slot na SIM, jinou verzi jsem ani nikdy neviděl, máte nějakou foto ? Každopádně jsem to chtěl na hudbu a pokud to stojí za prd tak to dál nebudu řešit. Slot na SIM využívám, mám tak druhou SIM a telefonování funguje skvěle.. já dobře slyším a mě také slyší čistě.
telefon nemusí být vůbec. Já tam mám jen šuplík, ve kterém sídlí iPod. Telefon se SIM jsem měl v 730 (než jsem ho vyměnil za BT), ale stávalo se mi, že se SIMky nějak sekli a pak se mi nikdo nedovolal ikdyž já volat mohl. Měl jsem duální SIM a dost mě sralo to, že jsem musel zadávat kontakty do suální SIM v autě
Jinak zvuk je blilantní, ne jako z nějakých dodělaných HF
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Já tam mám sim na uplně jiný číslo. Jak fungovala ta dual sim ? Poznalo to, že sedíš v autě a když ti někdo volal spojovalo to automaticky s tou SIM v autě ?
Btw: Přemýšlím využít SIM v autě, jako sledovací zařízení. Už jsem komunikoval s operátorem a nějaké možnosti jsou, neřešil jste to někdo ?
V Eurotelu tvrdili, že to bude fungovat skvěla. Realita byla taková, že se když jsem nevypnul mobil, tak se sice na obou telefonech ukazovalo, že má signál, ale když mi někdo volal tak by se nedovolal - buď obsazený tón, nebo záznamník. Takže jsem pak koupil telematiku s BT.
Je docela dost firem, které nabízejí hotové řešení pomocí GSM, otázka jestli to je k něčemu. Bavil jsem se s několika lidma z kriminálky a říkali mi že nejspolehlivější je Sherlog. GSM rušička s dá koupit za pár korun.
E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex