Dostal jsem i obrázek, kde je ukázáno, jak je to zapojený, ale je to ukázaný na autě, kde byl zabudován výhřev zadní lavice už z výroby, což mi moc nepomáhá, páč jako vždy, žádná příprava tam na to není.
Jasně, můžu to zapojit namátkou k nějakému adekvátně silnému kabelu, do kterého jde proud po zapnutých klíčích v II. poloze, ale problém je v tom, že nemám přehled, na který pojistky je to zapojený a s kterým spotřebičem je to sloučený, jestli je to taky vhodný s tím či oným spotřebičem slučovat výhřev sedáků vzadu.
Samože mně taky napadlo napojit sedáky na napájení sedaček vpředu, což by bylo asi nejlepší, to mně napadlo jako 1. věc, ale ze zkušenosti, jak se tahá větev kabelů na ovládání výhřevu zad. sedaček pod kobercem, mně toto řešení přešlo.
Zatím jsem to konzultoval akorát s Perfektem, páč ten to poměrně nedávno taky zapojoval, ale zajímaly by mně i další zkušenosti a názory, možná se to tu už řešilo, ale já ted bohužel nemám čas sedět hodiny u pc a hledat to, kdyby někdo věděl, kde se toto rozjeté téma nachází a hodí sem na něj odkaz, budu mu povděčen.
díky za každý názor, za každou radu, za každý odkaz, který povede k nějakému vyřešení tohoto problému.