Neřešil ste někdo problém s přístupem do telefonu z iDrive ?
měl sem tel s Androidem 4.1.2...pak se udělal update na 4.2.2...ted mam novej tel se 4.4.2 ... pořád to samý když zvolim v menu PHONE...
telefonování funguje normálně
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
First EX : BMW e38 740i 6/1995 Second EX : BMW e66 745Li 3/2002 Third EX : BMW f01 740i 3/2009
Jestli dobře vidím, tak fishmaker má facemonitor, mám otázku jestli tam vidíš kontakty? byl jsem na to nachystaný že udělám upgrade, ale kámoš mi z polska dovezl blbou jednotku, jestli tam kontakty nejdou tak se na to vykašlu, jo ještě otázka asi to nezvládne dva telefonu najednou?
jo to je tim ze mate android. on tak nejak z 99% nefunguje na kontakty a nekdy i na cely sparovani... jo spravne ze mne mluvi jabko, oni v bmw tak nejak sou vůbec na ty jabka orientovany takze s nima funguje uplne všechno. ještě sem nevidel bmw bluetooth kterej by mel problém, v e65 kontakty funguji uplne perfektne. ale nikomu s androidem
Jak rikam, 99%. Obcas to nekomu jde, ale to je hodne velka vyjimka. Je to neco s ovladacem bluetoothu, jednou mi to vysvetloval jeden muj zakaznik ze ho nejak modifikoval a pak mu to fungovalo.
Podobnej problém jsem měl po instalaci Comboxu, se starejma telefonama to chodilo, nový se nechtěly párovat. Pomohla aktualizace SW přes USB. Ale mám obavy, že u E65 se bude muset aktualizace udělat jinak
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic