Jojo, jednak na co jsi to přišrouboval a taky jak jsi to vyřešil v sedačce, protože ten hák (na dětský sedačce) se má zasunout do takových těch zástrček, který v sedačce bez Isofixu nejsou.
U E65 se mi nepodařil najít nějakej kloudnej obrázek, kde bych viděl, jestli to má stejně řešený, nebo nějak líp, že to nejde vůbec vidět. Ale někudy ten hák musí projít sedačkou
Angelos píše:U E65 se mi nepodařil najít nějakej kloudnej obrázek, kde bych viděl, jestli to má stejně řešený, nebo nějak líp, že to nejde vůbec vidět. Ale někudy ten hák musí projít sedačkou
když se vrátiš o stránku zpět...tak tam jsem postoval obrázek...u 65tky bud neni nic...a nebo mas ten plastovej hajzlík, kterej nacvakneš na ty držáky, abys k nim měl lepší přístup a zároveň si nepodřel kůži...
Jak sem psal...Pechy s FL má isofix...a ten plast tam nemá...
First EX : BMW e38 740i 6/1995 Second car : BMW e66 745Li 3/2002 Third EX : BMW f01 740i 3/2009
Angelos píše:Díky za vysvětlení, už jsem to asi pochopil tak, že u E65 prostě prostrčíte ten hák z dětský sedačky to škvírou mezi sedadlem a opěradlem.
jjj přesně tak. Musí se opatrně..... Odpoledne hodím fotky.
jestli ho máš psanej...na sedačce většinou bývá i logo isofixu...jinak stačí zkontrolovat ...ten plast tam ani nemusis mit...ale pokud to budeš každej den vyndavat a nandavat...tak je to lepší
First EX : BMW e38 740i 6/1995 Second car : BMW e66 745Li 3/2002 Third EX : BMW f01 740i 3/2009
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
to je jednoduchý, čí je to život - můj nebo jejich? Jestli chtěj děti, ať si je udělají sami...
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
hurvajs77 píše:to je jednoduchý, čí je to život - můj nebo jejich? Jestli chtěj děti, ať si je udělají sami...
Ty jsi natvrdlý. Ty krávo je se tady válím pod stolem smíchy. Tys vůbec nepochopil, co tím chtěl říct Jarax. Z tebe bude jednou protivný bezdětný dědek na zabití.