Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Kupujeme e65

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
kurevtor

#941 Příspěvek od kurevtor »

tvrdil, že pan prodejce přivezl auto jen kvůli nafocení a takže prohlídka je možná až ve čtvrtek, protože ten den auto přijede natrvalo, protože pan původní majitel dostane novýho bramboráka na protiúčet..

což samozřejmě zní skvěle, protože to vypadá, že jediný důvod prodeje je nový auto :-D teď když sem si tu přečetl Vaše postřehy a zkušenosti tak už to tak skvěle nezní :? nicméně asi není nutné kvůli tomu hned pana bazarníka označit za lháře nebo tak, byl po telefonu úplně v pohodě takže tohle prostě neřešim...

ale štve mě to, nevím zda tam vůbec jezdit jí zkouknout.... :-/

co si myslíte o tem Inveltu, mam jim zkusit brnknout?
kurevtor

#942 Příspěvek od kurevtor »

jinak inzerát mluví o existenci servisní knihy tak se na ní asi dotážu a uvidim.... protože jak jsem psal, záznamy u servisů o tomhle autě nejsou :)
Filozof

#943 Příspěvek od Filozof »

počítám 2005/3 začalo auto jezdit a první majitel najel za 4roky a pul cca 80tis km v 7er?
To mi nějak nesedí. Naše A8 mají po roce provozu asi 55tis km.

většinou si první majitel bohatá firma koupí auto na leasing a jezdí co to jde počítám za 4-5let odjede přes 200-300tis km uplně bez problému.

Mě na tom autě něco smrdí. Chtělo by to ověření ze servisu kde jej vedli. Přeci se to dá obtelefonovat a nahlásit VIN auta a oni hned budou vědět. Renocar a spol. v čr. kolikrát a kdy tam bylo na servisu. případně z klíčů a jednotek to pujde vytáhnout.
jarda

#944 Příspěvek od jarda »

Když to není v autotraceru, tak nejspíš v ČR do autorizáku nejezdila. Nicméně k autu by měla být serviska a v ní záznamy. Majitel mi tvrdil, že ji má doma, takže jsem ji neviděl.
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
Filozof

#945 Příspěvek od Filozof »

A co tohle auto zná někdo ? Pěkně popsané a nějakou výbavu má taky.

http://auto.bazos.cz/inzerat/35322166/B ... -drive.php
kurevtor

#946 Příspěvek od kurevtor »

Jo ta je hodně dobrá, majitel na můj post tady někde reagoval.. Nebýt long tak bych byl býval měl zájem... Ale nějak bych se musel vyrovnat s absencí šíbru nó :lol:
HaryXXL

#947 Příspěvek od HaryXXL »

Filozof píše:A co tohle auto zná někdo ? Pěkně popsané a nějakou výbavu má taky.

http://auto.bazos.cz/inzerat/35322166/B ... -drive.php

No, ta už má něco za sebou... :(
Filozof

#948 Příspěvek od Filozof »

A co má za sebou? Nejaké havárky ? Výbava je slušná má LPG ještě cena kdyby byla za 2kila tak je to super podle mě. Pak už jen zjistit stav auta jak je na tom.
kurevtor

#949 Příspěvek od kurevtor »

s těma neorigo faceliftama je to vždycky risk :-D
A) Auto bylo zbořený tak ho při opravě rovnou omladili
B) Majitelem byl srdcař (nevim jestli je to správnej termín, podle mě srdcař má vše v origo stavu a facelift by nedělal), kterej to auto znal a evidentně se mu věnoval a záleželo mu na něm a tím pádem asi neměl problém pustit nějakýho toho masaryka v servisu...

Co jsem pochopil tak auto prodává uživatel Nexter takže tohle auto bude snad případ B.....

Jinak ohledně té plzeňské 740i.... z bazaru mi poslali "Servisní knihu". Podle toho bylo 2x auto "na kontrole" (květen 2012 a březen 2014) a to je vše... :-/ Nevim zda má smysl do těch servisů volat a ptát se na podrobnosti....
Filozof

#950 Příspěvek od Filozof »

a co mobile.de
autoscout.de

nebo allegro.pl

polská inzerce tam bude taky dost aut.

Nedalo by se pohledat a dovézt si nějakou vonavku. ?
jarda

#951 Příspěvek od jarda »

v německu jsou o dost dražší než u nás
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
kurevtor

#952 Příspěvek od kurevtor »

Filozof píše:a co mobile.de
autoscout.de

nebo allegro.pl

polská inzerce tam bude taky dost aut.

Nedalo by se pohledat a dovézt si nějakou vonavku. ?
na polsko rozhodně kašlu.
Co se týče mobile.de a autoscout - scanoval jsem to každej den, ale nemá to cenu, když už sem objevil něco co bych chtěl tak buď neodepsali na dotaz nebo jsem tam zavolal (v inzerátu bylo Languages: DE, EN) a samozřejmě angličtina problém, "VINko nemam, zavolej v sobotu". Na to nemam náladu se někoho doprošovat.

Navíc je to celkem logistickej problém, musel bych zajet na auto kouknout, někam ho odvézt do servisu k prohlídce, pak jet domu, pak se vrátit znovu a začít řešit odhlášení, převoz, přihlášení včetně STK atd.. Na to nemám čas ani náladu :) Bydlím v Nizozemí tak koukám i tam, ale nic moc.. Navíc se mi nechtějí absolvovat ty odhlašovací-přihlašovací procedury..

Hlavně u takhle starejch kár, kde má člověk jistotu, že přijede pro auto a to bude OK? To už rovnou můžu risknout tu 740i z Plzně :-/
Pechy

#953 Příspěvek od Pechy »

Když na to koukám, tak jsem byl hodně najivní, když jsem si jel pro sedmu bez ničeho. Bez člověka co tomu rozumí, bez diagnostiky a zkušeností se sedmičkama. Zatím šlape tak jak má a doufám, že dlouho bude. Je fakt, že jsem ji kupoval dost pod cenou, ale po nějaké době mě uklidnil Snejk, když říkal: "tohle byl kup roku" :D

Přeji ti nějaký pěkný kousek. Jo a mám naftu, kterou tu přímo nesnáší a přitom je pěkně vybavená :P
hurvajs77

#954 Příspěvek od hurvajs77 »

fishmaker píše:dá se to vyměnit...akorát to stojí pár tisíc...
jen je spíše problém se dřevem v tapecech. Já osobně bych ho neměnil nebo koupil celý tapec. A to že jsem dělal dost. Ale u toho dřeva v tapecu mi přijde, že už to nikdy nemohu udělat tak aby to nevrzalo. Přeci jen v tapecu je to navařené a podle mne neudělám tak pevný svár, resp. to k sobě nikdy tak nestlačím jako ve výrobě.
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
Obrázek
E65 730d
E61 530xd - stolen :-(
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
hurvajs77

#955 Příspěvek od hurvajs77 »

Pechy píše:Když na to koukám, tak jsem byl hodně najivní, když jsem si jel pro sedmu bez ničeho. Bez člověka co tomu rozumí, bez diagnostiky a zkušeností se sedmičkama...
jde spíše o štěstí. Já kupoval 730d také sám a tenkrát jsem neměl ani ponětí o nějaké diagnostice či něčem podobném. Auto je v pohodě, ikdyž je to nafta.

Obecně je ale problém, sehnat pěknou 7er, ve slušné výbavě a hlavně v dobrém stavu. Málo lidí, co 7er má, do ní opravdu cpou peníze. Znám plno případů, že se do ní leje benzín/nafta a olej. To je vše. Servis nula. Pak je to prostě znát.
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
Obrázek
E65 730d
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Killingman
Kontaktovat uživatele:

#956 Příspěvek od Killingman »

Sice jí neznám, ale je to tady na foru - pro ty co shani to nevypada tak zle :-)

http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... c&t=137112
fishmaker Moderátor
Moderátor

#957 Příspěvek od fishmaker Moderátor »

hurvajs77 píše:
fishmaker píše:dá se to vyměnit...akorát to stojí pár tisíc...
jen je spíše problém se dřevem v tapecech. Já osobně bych ho neměnil nebo koupil celý tapec. A to že jsem dělal dost. Ale u toho dřeva v tapecu mi přijde, že už to nikdy nemohu udělat tak aby to nevrzalo. Přeci jen v tapecu je to navařené a podle mne neudělám tak pevný svár, resp. to k sobě nikdy tak nestlačím jako ve výrobě.
Sorry, ale mel by sis zjistit jak je to vlastne udelany...drevo opravdu neni privareny...podivej se ke me do topicu...je prisroubovany a to dobre...takze neni duvod proc by to melo vrzat :roll:
First EX : BMW e38 740i 6/1995
Second car : BMW e66 745Li 3/2002
Third EX : BMW f01 740i 3/2009
kimlic

#958 Příspěvek od kimlic »

Jak bývá běžné v e65 mít parkovací kamery? Všude se u inzerátů uvádějí akorát přední + zadní parkovací senzory, o kamerách nikde nic, přitom mi to nepřijde jako nějaká zázračná věc aby to e65 nemohla mít
hurvajs77

#959 Příspěvek od hurvajs77 »

fishmaker píše:Sorry, ale mel by sis zjistit jak je to vlastne udelany...drevo opravdu neni privareny...podivej se ke me do topicu...je prisroubovany a to dobre...takze neni duvod proc by to melo vrzat :roll:
tapecy jsem měl dole, když jsem dodělával L7, ale šroubů jsem si nevšiml. Takže jestli jsou šroubované, tak se omlouvám za matení ;-)
Obrázek
E65 730d
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
hurvajs77

#960 Příspěvek od hurvajs77 »

kimlic píše:o kamerách nikde nic, přitom mi to nepřijde jako nějaká zázračná věc aby to e65 nemohla mít
co vím, tak snad existuje možnost mít zadní couvací kameru a tuším, že snad jen FL. Ta je i v ETK. Ale u žádné E65 jsem nikdy kameru neviděl.
Obrázek
E65 730d
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Odpovědět