což samozřejmě zní skvěle, protože to vypadá, že jediný důvod prodeje je nový auto

ale štve mě to, nevím zda tam vůbec jezdit jí zkouknout.... :-/
co si myslíte o tem Inveltu, mam jim zkusit brnknout?
Filozof píše:A co tohle auto zná někdo ? Pěkně popsané a nějakou výbavu má taky.
http://auto.bazos.cz/inzerat/35322166/B ... -drive.php
na polsko rozhodně kašlu.Filozof píše:a co mobile.de
autoscout.de
nebo allegro.pl
polská inzerce tam bude taky dost aut.
Nedalo by se pohledat a dovézt si nějakou vonavku. ?
jen je spíše problém se dřevem v tapecech. Já osobně bych ho neměnil nebo koupil celý tapec. A to že jsem dělal dost. Ale u toho dřeva v tapecu mi přijde, že už to nikdy nemohu udělat tak aby to nevrzalo. Přeci jen v tapecu je to navařené a podle mne neudělám tak pevný svár, resp. to k sobě nikdy tak nestlačím jako ve výrobě.fishmaker píše:dá se to vyměnit...akorát to stojí pár tisíc...
jde spíše o štěstí. Já kupoval 730d také sám a tenkrát jsem neměl ani ponětí o nějaké diagnostice či něčem podobném. Auto je v pohodě, ikdyž je to nafta.Pechy píše:Když na to koukám, tak jsem byl hodně najivní, když jsem si jel pro sedmu bez ničeho. Bez člověka co tomu rozumí, bez diagnostiky a zkušeností se sedmičkama...
Sorry, ale mel by sis zjistit jak je to vlastne udelany...drevo opravdu neni privareny...podivej se ke me do topicu...je prisroubovany a to dobre...takze neni duvod proc by to melo vrzathurvajs77 píše:jen je spíše problém se dřevem v tapecech. Já osobně bych ho neměnil nebo koupil celý tapec. A to že jsem dělal dost. Ale u toho dřeva v tapecu mi přijde, že už to nikdy nemohu udělat tak aby to nevrzalo. Přeci jen v tapecu je to navařené a podle mne neudělám tak pevný svár, resp. to k sobě nikdy tak nestlačím jako ve výrobě.fishmaker píše:dá se to vyměnit...akorát to stojí pár tisíc...
tapecy jsem měl dole, když jsem dodělával L7, ale šroubů jsem si nevšiml. Takže jestli jsou šroubované, tak se omlouvám za matenífishmaker píše:Sorry, ale mel by sis zjistit jak je to vlastne udelany...drevo opravdu neni privareny...podivej se ke me do topicu...je prisroubovany a to dobre...takze neni duvod proc by to melo vrzat
co vím, tak snad existuje možnost mít zadní couvací kameru a tuším, že snad jen FL. Ta je i v ETK. Ale u žádné E65 jsem nikdy kameru neviděl.kimlic píše:o kamerách nikde nic, přitom mi to nepřijde jako nějaká zázračná věc aby to e65 nemohla mít