Tak to mi stačí, děkuji za vysvětlení a těším seFrancis píše:Proto si to příště chceme víc užít, večer popít, během dne pojíst místní speciality...
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
	Transfagarasan 2015
- Toci
 - Klubové ID: 3269

Téma sleduju a hrozně rád bych jel. Nebudu ale nic slibovat, bude to záležet na financích, začal jsem aktivně shánět samosvor, chci to trochu snížit a přitvrdit, upgradovat brzdy, po té, co jsem je uvařil na okruhu v Mostě nevím, jestli bych jim dost věřil a takovou akci. Plus samotné náklady na tuhle akci - no mám co dělat  

Bývalý nick FUGAS
BMW 328ti (e36)

BMW 328ti (e36)
- 

Francis 
							 - Výkonná rada
 - Klubové ID: 80
 - Kontaktovat uživatele:

Který Drakulův hrad?
Ten skutečný, pravé Drakulovo sídlo, dnes zřícenina, je kousek pod přehradou Vidraru, těsně vedle Transfagarasan highway. Nahoru se musí pěšky, 1400 schodů prý tam je.
Filmový hrad je asi 130 km daleko, směrem na východ, směrem na Brašov, u obce Bran.

Ten skutečný, pravé Drakulovo sídlo, dnes zřícenina, je kousek pod přehradou Vidraru, těsně vedle Transfagarasan highway. Nahoru se musí pěšky, 1400 schodů prý tam je.
Filmový hrad je asi 130 km daleko, směrem na východ, směrem na Brašov, u obce Bran.

328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition

323ti stock condition
- Kani
 - Klubové ID: 3145

Pocitam, ze to Houmik myslel tak, ze by to nemela byt nejaka zborenina, kterou si nejaky pubos sklada na parkovisti pred panelakem a ktera se v prvni zatacce rozpadne. Takze jak se jiz vyjadrili jini gumy a brzdy ve slusnem stavu jsou zaklad. Ty se nemas ceho batStorm píše:Hmmm, můžeš to blíže specifikovat ?houmik píše:Je treba se si uvedomit, ze to neni vylet pro kazde auto.
- 

Francis 
							 - Výkonná rada
 - Kontaktovat uživatele:

I pubescent může u chodníku na sídlišti poskládat auto, které "to dá".
Houmik to asi myslel jinak, psal jsem o tom i já - auto má být jiné pro romantické kochání se přírodou a auto má být jiné pro maximální rychlost vyšplhání se na kopec. E34 tds je spíš to první. Na to druhé mu přebývá hmotnost a chybí výkon.
Každý kdo jede, riskuje uplatnění zákona TopGearu, v případě poruchy ponechání vlastnímu osudu. Někteří z nás to zažili letos osobně.

Houmik to asi myslel jinak, psal jsem o tom i já - auto má být jiné pro romantické kochání se přírodou a auto má být jiné pro maximální rychlost vyšplhání se na kopec. E34 tds je spíš to první. Na to druhé mu přebývá hmotnost a chybí výkon.
Každý kdo jede, riskuje uplatnění zákona TopGearu, v případě poruchy ponechání vlastnímu osudu. Někteří z nás to zažili letos osobně.
323ti stock condition

323ti stock condition
- 

vita11 
							 - Moderátor
 - Klubové ID: 3376

Historka o pravidle TopGearu je pekna k pivu, ale realne jsme odjizdeli az kdyz bylo jasne, ze jsme tam prd platni a byl stanoveny plan dalsiho postupu. Do doby odjezdu jsme se vsichni snazili pomoct dle moznosti a schopnosti kazdeho zucastneneho. Neni tedy moc na miste s tim tady strasit

V8 power 
 BMW 650i LCI Spacegrau
Top down
 BMW Z3 2.8i Arktissilber
Calming machine
 BMW R1150R Atlantablau

Top down
Calming machine

- 

Francis 
							 - Výkonná rada
 - Kontaktovat uživatele:

Přemýšlím, jak popsat zážitek s nefunkčním alternátorem před setměním, aby to nevyznělo jako chvástání se improvizačním kouzlením nebo naopak jako stesk opuštěné posádky uprostřed divočiny 

323ti stock condition

323ti stock condition
- 

vita11 
							 - Moderátor
 - Klubové ID: 3376

Jo tato akce  
  Tak u te jsme ani nebyli, takze jsme nemohli ujet. Ale jsem presvedceny, ze kdyby jste volali o pomoc, tak by jsme za vama prijeli. Prece jenom nejsme TopGear, ktery ma zaseou stab, takze muze na oko nechat vojaka v poli.
Jak pise blackjack, pro priste vime, jak delit skupinky. Minimalne po dvou ... jak na horach

Jak pise blackjack, pro priste vime, jak delit skupinky. Minimalne po dvou ... jak na horach
V8 power 
 BMW 650i LCI Spacegrau
Top down
 BMW Z3 2.8i Arktissilber
Calming machine
 BMW R1150R Atlantablau

Top down
Calming machine