Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

1.Jarní klubový výlet 4.ročník 29.3.2014 + FOTO Z VÝLETU

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Zpráva
Autor
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od matal Moderátor »

Ted jsem přijel ze služební cesty, snad se vzbudím nebo si mě vzbuďte.. :twisted:
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
danm5

#22 Příspěvek od danm5 »

Zdravím, jestli nebude vadit, tak se přijedeme podívat s rodinou na Vaše BMW, ale pak se trhneme na výlet směřovaný na hrad Veveří, hrad u dětí zvítězil :?
LiborM
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od LiborM »

danm5 píše:Zdravím, jestli nebude vadit, tak se přijedeme podívat s rodinou na Vaše BMW, ale pak se trhneme na výlet směřovaný na hrad Veveří, hrad u dětí zvítězil :?
Ahoj, určitě dojed, rádi se zase podíváme na nejhezčí M5 v ČR....

Děti ještě neví co je dobrý.... :lol: :lol: :lol:
Bmw M3 e36 3.0i Greenhell
Bmw E28 535i
Mercedes-Benz ML 55 AMG
Audi S8 6q
danm5

#24 Příspěvek od danm5 »

Věřím že synátor už pochopil správný směr, ale tentokrát proti nám hlasovaly ještě naše dvě ženský a ty mají jak známo dvojité hlasovací právo :!:
V Rožínce proběhlo vožení na koníkách, pak oběd v Nedvědicích, následně procházka na hrad Pernštejn a zhruba na 16hod. jsme dorazili do Tišnova na Váš příjezd, ale asi jste to někde protáhli. Pro spestření výletu nás přez Kuřim naháněli policajti na majáky, otáčeli se za mnou z protisměru snad na ručku, jak v americkým filmu.Zrovna před tím jsem telefonoval, tak jsem hned zastavil a přemýšlel jak to okecám, hned z nich vylezlo že mají hlášku na udání, prý se v okolí pohybuje tmavé BMW, řidič má zákaz řízení.
Na rozloučenou mi s úsměvem řekli abych při jízdě netelefonoval :thumbsup:
Mějte se a některou středu na kremačce se ze synátorem určitě ukážem...
myrryn88
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od myrryn88 »

Bylo to super.Diky :)
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od matal Moderátor »

Přátelé, děkuji za účast, děkuji taky výletníkům z Opavy, omlouvám se nick jsem opoměl, ale tak by to mělo být nekecat a přijet..
Taky se omlouvám za nedodržení harmonogramu, zdrželi jsme se v Předklášteří na zmrzlině a kávičce, zavolal bych,kdybych měl číslo..
:wink:
Mimochodem ta zpáteční cesta je vždycky nejlepší, ale raději to jezdím nahoru, z kopca důle člověk neví, jestli to ubrzdí..
:twisted:
Někdy by jsme si mohli dát "střelbu" do kopca, stačí do Rožínky, těch 25km je tak akorát.:-)
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
Brátn Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od Brátn Moderátor »

E36 325i Convertible | E39 528i LPG pracant | E61 545i LPG dailycar | E86 Z4 3.0si #0Z4C0UPE | K1100LT Cafe Brat Racer #builtnotbought

Obrázek Obrázek
Odpovědět