Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
1.Jarní klubový výlet 4.ročník 29.3.2014 + FOTO Z VÝLETU
- LiborM
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, určitě dojed, rádi se zase podíváme na nejhezčí M5 v ČR....danm5 píše:Zdravím, jestli nebude vadit, tak se přijedeme podívat s rodinou na Vaše BMW, ale pak se trhneme na výlet směřovaný na hrad Veveří, hrad u dětí zvítězil
Děti ještě neví co je dobrý....

Bmw M3 e36 3.0i Greenhell
Bmw E28 535i
Mercedes-Benz ML 55 AMG
Audi S8 6q
Bmw E28 535i
Mercedes-Benz ML 55 AMG
Audi S8 6q
Věřím že synátor už pochopil správný směr, ale tentokrát proti nám hlasovaly ještě naše dvě ženský a ty mají jak známo dvojité hlasovací právo
V Rožínce proběhlo vožení na koníkách, pak oběd v Nedvědicích, následně procházka na hrad Pernštejn a zhruba na 16hod. jsme dorazili do Tišnova na Váš příjezd, ale asi jste to někde protáhli. Pro spestření výletu nás přez Kuřim naháněli policajti na majáky, otáčeli se za mnou z protisměru snad na ručku, jak v americkým filmu.Zrovna před tím jsem telefonoval, tak jsem hned zastavil a přemýšlel jak to okecám, hned z nich vylezlo že mají hlášku na udání, prý se v okolí pohybuje tmavé BMW, řidič má zákaz řízení.
Na rozloučenou mi s úsměvem řekli abych při jízdě netelefonoval
Mějte se a některou středu na kremačce se ze synátorem určitě ukážem...

V Rožínce proběhlo vožení na koníkách, pak oběd v Nedvědicích, následně procházka na hrad Pernštejn a zhruba na 16hod. jsme dorazili do Tišnova na Váš příjezd, ale asi jste to někde protáhli. Pro spestření výletu nás přez Kuřim naháněli policajti na majáky, otáčeli se za mnou z protisměru snad na ručku, jak v americkým filmu.Zrovna před tím jsem telefonoval, tak jsem hned zastavil a přemýšlel jak to okecám, hned z nich vylezlo že mají hlášku na udání, prý se v okolí pohybuje tmavé BMW, řidič má zákaz řízení.
Na rozloučenou mi s úsměvem řekli abych při jízdě netelefonoval

Mějte se a některou středu na kremačce se ze synátorem určitě ukážem...
-
matal
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Přátelé, děkuji za účast, děkuji taky výletníkům z Opavy, omlouvám se nick jsem opoměl, ale tak by to mělo být nekecat a přijet..
Taky se omlouvám za nedodržení harmonogramu, zdrželi jsme se v Předklášteří na zmrzlině a kávičce, zavolal bych,kdybych měl číslo..
Mimochodem ta zpáteční cesta je vždycky nejlepší, ale raději to jezdím nahoru, z kopca důle člověk neví, jestli to ubrzdí..
Někdy by jsme si mohli dát "střelbu" do kopca, stačí do Rožínky, těch 25km je tak akorát.
Taky se omlouvám za nedodržení harmonogramu, zdrželi jsme se v Předklášteří na zmrzlině a kávičce, zavolal bych,kdybych měl číslo..

Mimochodem ta zpáteční cesta je vždycky nejlepší, ale raději to jezdím nahoru, z kopca důle člověk neví, jestli to ubrzdí..

Někdy by jsme si mohli dát "střelbu" do kopca, stačí do Rožínky, těch 25km je tak akorát.

Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..