Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Leštění světel
http://www.rucni-myti-olomouc.cz/rucni- ... svetlometu ?
Kolega byl, a je spokojeny. Sam jsem zatim netestoval.
Kolega byl, a je spokojeny. Sam jsem zatim netestoval.
Já právě nevím, proto se ptám. Ale četl jsem něco v tom smyslu, že vrchní vrstva plexi je od výroby opatřena nějakým způsobem (uv?) ochrany a pokud se leštěním tak vrstva sundá, tak následná degradace plexi proběhne výrazně rychleji... Údajně je dobré po rozleštění opět vrchní vrstvu ošetřit tímto speciálním lakem, který je mimo jiné i nějak údajně odolnější co se mechanického namáhání týče
Ano,souhlasím,po přeleštění je určitě lepší nahradit původní ochranou vrstvu buď lakem na to určeným nebo folií.Ale taky neznamená že vyleštíš,žádnou ochranu nepoužiješ a světla ti za pár týdnů začnou opět žloutnout,jak jsem psal nahoře,je to spíš otázka let.Když světla přeleštíš 1x do roka tak se nic neděje.
E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
Ok, tohle jsem chtěl vědět. Díky
měl jsem za to, že tenhle proces degradace právě proběhne rychleji než ty říkáš.
Každopádně vzhledem k tomu, že já mám světla dobité už celkem dost, tak bych si je zkusil prozatím taky rozleštit svépomocí, než se vydám ke klukům že sviťlíp.cz, poněvadž takhle poškozené světla mají dle mého mnohem menší účinnost.
Máš nějakou osvědčenou sadu vercajku, který takhle amatérsky použít a který by fungovat? Nechce se mi moc laborovat, radši bych dal na doporučení někoho, kdo již tuhle věc absolvoval a ví co funguje. Představa je taková, že bych prostě z netu objednal doporučenou kombinaci a bylo by

Každopádně vzhledem k tomu, že já mám světla dobité už celkem dost, tak bych si je zkusil prozatím taky rozleštit svépomocí, než se vydám ke klukům že sviťlíp.cz, poněvadž takhle poškozené světla mají dle mého mnohem menší účinnost.
Máš nějakou osvědčenou sadu vercajku, který takhle amatérsky použít a který by fungovat? Nechce se mi moc laborovat, radši bych dal na doporučení někoho, kdo již tuhle věc absolvoval a ví co funguje. Představa je taková, že bych prostě z netu objednal doporučenou kombinaci a bylo by

Tuhle sadu už jsem použil na 2 páry světel a spokojenost - http://autokosmetika.heureka.cz/3m-sada ... vetlometu/