Ahojte
Potřeboval bych poradit. Nejede mi BMW E53 a tak jsem ho zkoušel diagnostikovat kabelem na koncernové škopky. Podle internetu to jde ale mě se to nepovedlo. Potřeboval bych vědět jestli tu existuje někdo komu to funguje, nebo je to jen pár pofiderních lidí v zahraničních BMW klubech. Jestli se mám dál snažit nebo se věnovat něčemu užitečnějšímu. Děkuji za pomoc.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Diagnostika BMW kabelem VAG KKL
Ahoj, děkuji za reakci Já zkoušel Carsoft, Touchscan. INPA u té si nejsem jistý jestli se mi to dobře nainstalovalo tak jsem zkoušel ještě ty dva.
Použil jsem porty jedna a pak dvě a nic.
Mám takový ten klasický modrý kabel VAG KKL který se tu běžně prodává a ještě jsem na nějakých německých forech četl že se na něm musí pro BMW propojit pin 7+8 a taky nic.
Ty ceníky dílů mi nefungují jak ten co tu je vlevo tak i ten samý co na něch chodím přes cartech stránky. Dám tam číslo, vyhledat a vubec nic to nedělá.
Použil jsem porty jedna a pak dvě a nic.
Mám takový ten klasický modrý kabel VAG KKL který se tu běžně prodává a ještě jsem na nějakých německých forech četl že se na něm musí pro BMW propojit pin 7+8 a taky nic.
Ty ceníky dílů mi nefungují jak ten co tu je vlevo tak i ten samý co na něch chodím přes cartech stránky. Dám tam číslo, vyhledat a vubec nic to nedělá.
- ice.blade
- Bydliště: profiracing.sk BMW Diagnostika - predaj viac info na - www.diag.sk
ak sa nechces trapit mam za 700,- kč komplet balik kabel + sw, jednoducha instalacia, ked tak poradim cez SZ
www.diag.sk
www.diag.sk